iPhone 14’ün fiyatı daha piyasaya çıkmadan güncellendi

Yayın tarihi: 6 Ağustos 2022 Cumartesi 8:30 am - Güncelleme: 5 Ağustos 2022 Cuma 1:23 pm

Apple’a yakın kaynaklar tarafından geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan iddialarda, Amerikalı teknoloji devinin bu yıl satışa sunacağı tüm iPhone modelleri için 100 dolarlık bir zam planladığı söyleniyordu.

Bunun anlamı, 2021 yılında 799 dolardan satışa sunulan iPhone 13’den sonra, bu yıl satışa sunulacak olan iPhone 14, 899 dolarlık fiyat etiketine sahip olacaktı. Ancak yeni bilgiler Apple’ın bu planından kısmen vazgeçtiğini gösteriyor.

 

iphone 14

Daha önce iPad ve Mac konularında verdiği doğru bilgilerle ünlenen Güney Koreli bir duyum hesabı, bu defa da iPhone 14 fiyatları hakkında iddialarını paylaştı. Buna göre Apple, iPhone 14 serisinin giriş modeli olan iPhone 14’ün fiyatına dokunmayacak ve bu telefon yine 799 dolardan satışa sunulacak. Amerikalı teknoloji devi, zaten iPhone 13’de kullanılan başta yonga seti olmak üzere pek çok teknolojinin iPhone 14’e de hayat vereceğini hesaba katarak, maliyet artışlarını bu şekilde erittiğini düşünmüş ve bu modele yapacağı zamdan vazgeçmiş.

 

Bununla birlikte eğer iddialar doğruysa, bu mantıkla iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri için zam kaçınılmaz demektir çünkü Apple bu cihazlarda tamamen yeni teknolojilere yer verecek ve bu da şirkete büyük bir ek maliyet getirecek.

Google, Meet adında iki uygulamaya sahip olacak!