iPhone 14 Pro’nun görüntüleri ortaya çıktı

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2022 Cuma 7:30 am - Güncelleme: 26 Mayıs 2022 Perşembe 10:07 pm

Mart ayında, yakında çıkacak olan iPhone 14 Pro’nun ilk görüntüleri çevrimiçi ortaya çıkmıştı. Cihazın renkli görüntüleri o ayın sonunda ortaya çıkmıştı ve şimdi telefonun gerçek görüntüleri ortaya çıktı.

 

Tasarımcı Ian Zelbo, iPhone 14 Pro’nun mor, gümüş, grafit ve altın gibi çeşitli renklerde yeni yüksek çözünürlüklü görüntülerini paylaştı. Altın dışında en dikkat çekici render, bu sefer iPhone 14 Pro için gelen özel renk olduğu söylenen muhteşem mor renk. Cihaz için planlanan daha fazla “özel renk” seçeneği olabilir, ancak mor renk muhtemelen vanilyalı iPhone 14 modeli için sunulmayacak. Renk seçeneklerinin yanı sıra, renderlar, cihaza ek ekran alanı sağladığı söylenen söylentili ince çerçeveleri de görselleştiriyor.

iPhone 14 Pro

 

Şimdiye kadar Apple iPhone 14 Pro’yu çevreleyen sızıntılar, akıllı telefonun iPhone 13 serisinde bulunan mevcut 12 megapiksel geniş açılı kameradan önemli ölçüde daha büyük olan 48 megapiksel sensörlü geniş açılı birincil kamerayla geleceğini gösteriyor.

 

Bunun dışında cihaz, hap şeklinde ve delikli bir kesme kombinasyonu için çentikten kurtulacak ve ayrıca yeni nesil A16 Bionic yonga seti ile birlikte gelecek. Yakın tarihli bir rapor , iPhone 14 Pro’daki yeni ProMotion ekranının, iPhone’larda şimdiye kadar eksik olan Her Zaman Açık Ekran özelliğine erişmesini sağlayacağını da belirtti. Bu, yeni ekran paneli, değerli pil ömründen tasarruf sağlayan 1 Hz’e kadar düşebilen uyarlanabilir bir yenileme hızı teknolojisine sahip olacağından mümkün olacak.

Xiaomi Leica ortaklığının detayları ortaya çıktı