iPhone 14 Pro Max piyasaya çıkmadan klonu gözüktü

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2022 Cuma 8:30 am - Güncelleme: 28 Temmuz 2022 Perşembe 2:00 pm

Çin’in bütçe dostu akıllı telefon üreticilerinden biri akıllı telefon dünyasında sıkça rastlanılan esinlenme furyasını abartarak iki ünlü modeli bir araya getirdi.

iPhone 14 Pro Max daha çıkmadan klonlandı! “Huylu huyundan vazgeçmez” sözü bir kez daha kendini kanıtlamış oldu. Çin bugünlerdeki başarısını, geçmiş dönemde yoğun şekilde uyguladığı klon teknolojik cihaz anlayışına borçludur. Dünyanın en önemli markalarını belli bir ölçüye kadar kopyalayan ve bu cihazları rakiplerinin bazen onda biri fiyatına satan Çin, bu stratejisi sayesinde dünyanın en büyük ikinci ekonomisi konumuna kadar yükseldi.

 

Bununla birlikte hedeflerine ulaştıktan sonra ortaya çıkarttığı Xiaomi, Huawei, Oppo gibi markaları sayesinde farklılaşmaya ve saygınlık kazanmaya başlayan ülkede, hala eski huylarını terk etmeyen onlarca marka bulunuyor. Onlardan biri olan ve bugüne kadar satışa sunduğu “bütçe dostu klon akıllı telefon” modelleriyle dikkat çeken LeBest, yeni modeliyle yine çok konuşulacağa benziyor.

 

iPhone 14 Pro Max

LeBest tarafından tasarlanan X14 Pro Max modeli ilk bakışta etkileyici bir görünüme sahip olsa da, telefona biraz daha dikkatli bakanlar arka kamera tasarımının tamamen yakın zamanda resmen tanıtılacak olan iPhone 14 Pro Max ve geçtiğimiz yıl tanıtılan Xiaomi Mi 11 Ultra’dan esinlenildiğini anlayacaktır.

 

Buna göre üçlü kamera yapısı, Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı iPhone 14 Pro Max’in en önemli imzası konumunda. Bunun yanında kameranın yanındaki ikincil ekran ise Mi 11 Ultra’nın telifindeki bir özellik. İşte LeBest bu iki önemli özelliği tek bir bünyede toplamış ve ortaya X14 Pro Max çıkmış.

Tabi telefonun donanımsal özellikleri bu saydığımız iki telefonla boy ölçüşemeyecek düzeyde. Unisoc T610 yonga setinden güç alan telefonda 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı bulunuyor. Cihazın fiyatı ise yalnızca 150 dolar.

Instagram başkanı sessizliğini bozdu