iPhone 14 Pro kullanıcısı deneyimlerini anlattı

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2022 Cuma 9:30 am - Güncelleme: 18 Ağustos 2022 Perşembe 4:46 pm

Apple, Eylül ayında gerçekleşecek lansman için geri sayım hızlanırken, daha önce paylaştığı bilgilerle güvenilir bir isim olduğunu kanıtlayan duyumcudan ilginç bir iddia geldi.

Apple için yılın en önemli döneminin gelmesine artık yalnızca birkaç gün kaldı. Ortalıkta dolaşan iddialara göre Amerikalı teknoloji devi, yeni iPhone serisini 13 Eylül’de düzenleyeceği bir lansmanla resmen tanıtacak. Tabi tarihin bu kadar yaklaşmış olması, sızıntıların da artması manasına geliyor. Ancak bugün ortaya atılan bir iddia, muhtemelen şu ana kadarkilerin içinde en ilginç olanı.

 

iPhone 14 Pro

Daha önce yaptığı pek çok başarılı sızıntı haberiyle dikkatleri üzerine toplayan LeaksApplePro hesabı, bir şekilde üretim sürecinde olan iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerine ulaşarak bu cihazları deneyimleme şansı bulduğunu iddia etti.

 

Hesabın iddialarına göre, telefonun daha iyi bir hoparlör gücüne ulaştığı belirtilirken, kamera performansının da arttığı iddia edildi. Bu durumun gündüz çekimlerinde kendini gösterdiği, gece çekimlerinde ise her ne kadar selefine göre daha iyi bir performansa sahip olsa da, yine de gündüz kalitesinin yanında gölgede kaldığını söyledi.

 

Öte yandan uzun süredir dillendirilen delikli ekran yapısının gerçek olduğunu da belirten ünlü duyumcu, bununla birlikte çentik ekrandan sonra boşta kalan kısımlar için ekstra bir önlem alınmadığını ve bu ekran parçacıklarının hala işlevsiz bir vaziyete sahip olduğunu dile getirdi. Tabi duyum hesabının bu açıklamalarının birer iddiadan ibaret olduğunu ve gerçeğin ancak Eylül ayında gerçekleşecek lansmanla ortaya çıkacağını bir kez daha hatırlatalım.

2022’de hackerlara kaptırılan kripto para 2 milyar dolara yaklaştı