iPhone 14 Max nasıl görünecek

Yayın tarihi: 5 Haziran 2022 Pazar 10:00 am - Güncelleme: 5 Haziran 2022 Pazar 10:03 am

Sızdırılan yeni bir görsel, bu yıl iPhone 14 ve 14 Pro’nun yanı sıra iPhone 14 Max ve 14 Pro Max’in de çıkacağını büyük ölçüde kesinleştirdi.

Amerikalı teknoloji devi Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da eylül ayında yeni iPhone modellerini tanıtacak. Yeni iPhone’ların görücüye çıkacağı bu etkinlik için meraklı bekleyiş sürerken, 2022 iPhone’lar hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

iPhone 14 ve iPhone 14 Pro artık kesinleşti diyebiliriz. Ancak zaman zaman gündeme gelen bir iPhone modeli daha var. O da daha önce çeşitli sızıntılarda ve söylentilerde karşımıza çıkan iPhone 14 Max. Ancak standart ve Pro modellerinin aksine Max modelinin gerçekten de çıkarılıp çıkarılmayacağı hakkında bazı şüpheler vardı. Ancak gelen son sızıntıyla birlikte bu sızıntı büyük ölçüde ortadan kalkmış oldu.

iPhone 14 Max

Apple konusunda oldukça güvenilir bir kaynak olan Sonny Dickson, bu yıl çıkacak yeni iPhone’ların kalıplarını gösteren yeni bir görsel paylaştı. Bu görselle birlikte 14 Max ve 14 Pro Max’in varlığı büyük ölçüde kesinleşmiş oldu.

2022’de iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max ve iPhone 14 Pro Max çıkacak gibi duruyor. Bu da iPhone 13 serisinde bulunan mini versiyonlarının en azından bu yıl olmayacağı anlamına geliyor. Özellikle iPhone SE’nin çıkışıyla birlikte iPhone mini’lere olan talep azalmış gibi görünüyor. Bu yüzden iPhone 14 mini yerine farklı bir model tercih etmiş olması çok da şaşırtıcı değil.

PlayStation VR2’ye Resident Evil Village ve Horizon gibi oyunlar geliyor