iPhone 13 Pro tasarımı ortaya çıktı

Yayın tarihi: 7 Nisan 2021 Çarşamba 9:30 am - Güncelleme: 6 Nisan 2021 Salı 4:27 pm

iPhone 13 Pro böyle görünecek. Apple’ın yeni nesil iPhone modeline ait tasarım sonunda belli oldu. İşte iPhone 13 Pro tasarımı ve diğer detaylar.

Apple yeni nesil iPhone modellerini bu yılın sonlarında tanıtacak. Geçtiğimiz yıl tanıtılan ve hali hazırda satışta olan iPhone 12 serisinden beklentiler bir hayli fazlaydı. Özellikle de tasarım tarafında pek çok değişikliğin olacağı ön görülüyordu. Fakat beklenen olmadı.

Geçtiğimiz yıl özellikle çentik tasarımı ile ilgili pek çok sızıntı gerçekleşmişti. Kimi sızıntılarda çentiğin küçüleceği, kimi sızıntılarda ise çentiğin tamamen kaldırılacağı iddia ediliyordu. Apple’ın aynı çentik tasarımını tercih edeceğini düşünenlerin sayısı ise hayli azdı.

iPhone 13 Pro

Peki sonuç ne oldu? Apple yine bilindik, klasik çentik tasarımı ile karşımıza çıktı.

Şimdi ise aynı durum yeni nesil iPhone modelleri için söz konusu. Şimdiden iPhone 13 serisi ile ilgili sızıntılar gelmeye başladı. Bu sızıntıların genelinde Apple’ın normalden küçük bir çentik tasarımı üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Zaten bu durum sızdırılan iPhone 13 Pro‘nun görselinden de net bir şekilde anlaşılıyor. Çentik çok fazla küçülmese de hem sağ, hem de sol kısımdan ufak bir bölüm atılmış gibi.

Elbette bu tasarım çizgisinin, kesin ve nihai olmadığını belirtmemiz gerekiyor. Çünkü Apple yine benzer bir çentik tasarımı kullanmayı tercih edebilir. Bu durumda da çok fazla şaşkınlık yaratmayacaktır. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz. Malum daha Eylül ayına uzun bir süre var.

Realme Narzo 30, Geekbench’te görüldü!