iPhone 13 1 TB’a kadar depolama alanı sunacak

Yayın tarihi: 14 Eylül 2021 Salı 8:00 am - Güncelleme: 13 Eylül 2021 Pazartesi 10:54 am

Tanınmış analist Ming-Chi Kuo, iPhone 13 Pro ve Pro Max’in 128 GB, 256 GB ve 512 GB seçeneklerin yanı sıra 1 TB’a kadar depolama alanıyla sunulacağını iddia ediyor.

Yeni depolama seçeneğine sahip iPhone 13 yüksek ihtimal oldukça pahalı olacaktır. Ancak çok fazla video çekiyorsanız veya cihazın  daha dayanıklı olmasını istiyorsanız bu seçenek ilginizi çekebilir. Analist Kuo ayrıca, temel iPhone 13 ve 13 mini’nin 128GB’tan başlayacağına inanıyordu. Şimdi bunlara ek olarak yeni bir 512 GB seçeneği de gelecek. 256 GB’tan daha fazlasını elde etmek için artık bir Pro modele para dökmenize gerek kalmayacak. Analist ayrıca, mevcut AirPod’ların Apple’ın 14 Eylül etkinliğinde piyasaya sürüleceğini iddia ediyor. Apple, yeni kablosuz kulaklıkları daha yüksek bir fiyata satabilir, ancak normal AirPodslar ile aralarında ciddi bir fark olması beklenmiyor.

iPhone 13

Sızıntılar doğruysa, yeni AirPod’lar Pro muadillerine daha çok benzeyecek ve uzamsal sesi destekleyecek. Ancak üst seviye kulaklıklarda olan kulaklık uçları veya aktif gürültü engelleme özellğini içermeyecek. Bu kulaklıklar daha çok bütçe dostu model olarak karşımıza çıkacak diyebiliriz. Etkinliğe çok az bir süre kaldığı göz önünde bulundurulursa tüm bu detaylar ve daha fazlası hakkında her şey yakında netliğe kavuşacak.

Apple, motosiklet kullanıcılarını üzecek bir açıklama yaptı