iPhone 12 yine hayal kırıklığı yarattı

Yayın tarihi: 3 Kasım 2020 Salı 9:30 am - Güncelleme: 2 Kasım 2020 Pazartesi 10:33 pm

Ortaya çıkan bazı yeni sızıntılara göre iPhone 12 kamerası büyük sorunlara neden olabilir. Hadi gelin bu tür problemlere birlikte göz atalım.

Birçok yerde iPhone 12 kamerası ile alakalı son derece olumlu haberler görmek mümkün. Ancak son gelen sızıntılar aslında durumun hiç de zannedildiği kadar pozitif olmadığını gösteriyor.

Bundan kısa bir süre önce iFixit platformunun bu cihaz ile alakalı tamir videosu yayınladığını hatırlarsınız. Bu video ile birlikte iPhone 12 modeline tamir için 10 üzerinden 6 puan verilmişti. Bunun en önemli nedeni kamerası ile alakalıydı.

Ortaya çıkan bazı yeni sızıntılara göre iPhone 12 kamerası büyük sorunlara neden olabilir. Hadi gelin bu tür problemlere birlikte göz atalım.

Dünyanın en büyük akıllı telefon şirketlerinden bir tanesi olan Apple, adeta büyük bir hayal kırıklığına dönüştü. iPhone 12 hakkında çok fazla olumlu haber olmasına rağmen olumsuz özellikler can sıkıcı olabiliyor. Mesela şirket ilk olarak düşük batarya kullanımı ile üzmüştü.

Batarya faciasından sonra şimdi de kamera ile alakalı sorunlar görüldü. Herhangi bir iPhone 12’ye ait kameralar başka bir iPhone 12’ye takılamıyor. Böyle birşey yapmaya çalıştığınızda cihaz bunu kabul etmiyor. Hata verdiği için de kamerayı kullanmak imkansız hale geliyor.

Yapılacak bir yazılım güncellemesi ile birlikte bu sorun giderilebilir. Böylece Apple tarafından yapılacak küçük bir değişiklik aslında cihazın kalitesini de artıracaktır. Fakat işin tuhaf tarafı Apple’ın böyle birşeyi istememesi, Şirket buna bir türlü yanaşmıyor. Sizce Apple neden kameraların başkaları tarafından değiştirilmesini istemiyor?

Huawei işletim sistemi Android’i ezip geçebilir