iPhone 12 hakkında yeni bilgiler geldi

Yayın tarihi: 25 Temmuz 2020 Cumartesi 9:31 am - Güncelleme: 24 Temmuz 2020 Cuma 5:33 pm

Apple’ın yeni iPhone modellerini tanıtmasına artık az bir zaman kaldı. Henüz Cupertino merkezli şirket tarafından açıklanmış olmasa da iPhone 12 etkinliğinin önümüzdeki Eylül ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

Eğer herşey yolunda giderse Apple bu yıl 4 farklı iPhone modeli tanıtacak. iPhone 12, iPhone12 Max, iPhone12 Pro ve iPhone12 Pro Max.

Apple’a yakınlığı ile tanınan ünlü analist Ming Chi Kuo, iPhone12 modelinde kullanılacak olan yeni kamera lensleri hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

iPhone 12

Kuo’ya göre Apple iPhone12 modellerinde yer alacak olan lensleri Güney Kore ve Çin’den ithal edecek. Cupertino merkezli şirketin üst seviye kamera lensleri üreten Güney Koreli Semco ve Çinli Sunny Optical ile çalışacağı belirtiliyor. Bakalım Apple ciddi anlamda Huawei’yi zorlayacak bir kamera performansı sunabilecek mi? Bunu yakında göreceğiz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Kuo’ya göre Apple 2022 yılında periscopetelefoto benzeri bir lens kullanacakmış. Elbette daha bu yılın iPhone modelleri satışa sunulmadan bir sonraki yıla ait modeller hakkında konuşmak pek doğru olmayacaktır. Dolayısıyla şimdilik önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan iPhone12 modellerine yoğunlaşalım.

İstanbul Bilişim konkordato ilan etti!