iPhone 12 AirPods sürprizi ile gelebilir!

Yayın tarihi: 3 Aralık 2019 Salı 9:31 am - Güncelleme: 3 Aralık 2019 Salı 9:31 am

Apple, iPhone 7 ile birlikte 3.5mm kulaklık girişini iptal etmiş ve karşımıza kablosuz kulaklığı AirPods ile çıkmıştı. Bu süreçte 2. nesil AirPods ve AirPods Pro modellerini satışa sunan Cupertinolu firma, kampanya konusunda rakiplerinin gerisinde kalmıştı.

iPhone 12 AirPods sürprizi ile gelebilir! Apple’ın sıkı rakibi Samsung, Galaxy S10 veya Note 10 alanlara kablosuz kulaklığı Galaxy Buds’ı hediye ediyordu. Apple bu kampanyalara 2020 yılında tokat gibi bir cevap verecek gibi görünüyor.

2020’nin Eylül ayında bildiğiniz gibi yeni iPhone modelleri tanıtılacak. iPhone 11’de olduğu gibi üç farklı model ile karşımıza çıkacak olan Apple, büyük bir sürpriz yapacak gibi görünüyor. Kablolu kulaklıkların artık modasının geçemeye başladığı bugünlerde, Apple’ın iPhone 12 için muhteşem planlarının olduğu söyleniyor.

Huawei Watch GT 2 akıllı saat inceleme

Gelen bilgilere göre; iPhone 12 modellerinin kutu içeriğinde AirPods yer alacak. Kablosuz kulaklığı kutu içeriğine dahil edecek olan Apple’ın, fiyat konusunda 50 ila 100 dolar arasında bir oynama yapacağı düşünülüyor.

Digitimes’ın kaynaklarına göre Apple, AirPods’un maliyetini düşürmek için şimdiden çalışmalara başlamış durumda. Eğer Apple, AirPods’un maliyetini düşürebilirse, iPhone’un fiyatını arttırmadan da bu kablosuz kulaklığı kutu içeriğine dahil edebilir.

iPhone 12 AirPods

Tahminlerimize göre; AirPods ile sadece iPhone 12 Pro modelleri gelecek. Uygun fiyatlı ve LCD ekranlı iPhone 12 modelinin içerisinden kulaklık bile çıkmayacağını ve bu sayede fiyatı daha uygun seviyelere düşürüleceğini düşünüyorum.

Bakalım Cupertinolu teknoloji devi 2020 yılında rakiplerini kıskandıracak bir sürpriz ile karşımıza çıkacak mı yoksa bunlar birer iddiadan öteye geçemeyecek mi?