iPhone 11 yeni reklam filminde gizlilik kriterine vurgu yaptı

Yayın tarihi: 29 Ekim 2019 Salı 11:50 am - Güncelleme: 29 Ekim 2019 Salı 11:50 am

Apple, iPhone 11 modelleri için yayınladığı yeni reklam filminde, gizlilik kriterine vurgu yaptı. İşte Cupertino merkezli şirketin yayınladığı yeni reklam filmi.

Teknoloji sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Apple, kısa süre önce satışa sunduğu yeni nesil iPhone modelleri için reklam filmleri yayınlamaya devam ediyor. Cupertino merkezli şirket şimdiye kadar yayınladığı videolarda genel olarak iPhone 11 modellerinin kamera özelliklerine vurgu yapmıştı. Fakat yayınlanan yeni reklam filminde gizlilik kriteri odak noktasına alındı. Dilerseniz bahse konu reklam filmine yukarıdan göz atabilirsiniz.

Dijital Hizmet Vergisi kimleri kapsıyor? Tüketici bu vergiyi ödeyecek mi?

Apple bugüne kadar iOS’in hep daha güvenli olduğunu iddia etmişti. Ayrıca her fırsatta kullanıcı verilerinin gizliliğine de büyük önem verdiklerini vurgulamışlardı.

Nitekim yayınlanan yeni videoda da alınan bir iPhone ile kullanıcı bilgilerinin tamamen güvende olduğuna vurgu yapılıyor.

Apple geçmişte de gizlilik unsurlarına büyük önem verdiğini ve şifrelenmiş biri iPhone’u açmanın imkansıza yakın olduğunu iddia etmişti.

Gerçekten de Cupertino merkezli şirketin, gizlilik ve kullanıcı verilerinin güvenliği hususunda rakip firmalara oranla bir adım daha önde olduğu inkar edilemez.