iPhone 11 ve iPhone 11 Max modellerinin tasarımları ortaya çıktı

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2019 Çarşamba 11:55 am - Güncelleme: 3 Temmuz 2019 Çarşamba 11:55 am

Apple, Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte merakla beklenen yeni iPhone modellerini tanıtacak. iPhone 11 ve iPhone 11 Max olarak isimlendirilecek olan bu yeni modeller, rakipleri gibi üçlü kamera kurulumu ile gelecek. Ancak Apple, tasarım konusunda rakiplerine hiç bakmadan çok kötü bir tasarım ile karşımıza çıkacak.

Jony Ive’ın Apple’dan ayrılması ile tökezleyeceği düşünülen Apple, iPhone 11 ve iPhone 11 Max modellerinin kamerasını; telefonun arka sol üst bölümüne kare şeklinde konumlandıracak. CAD görselleri sızan bu tasarımın pek güzel görünmediğini söyleyebiliriz.

Galaxy Note 10 tanıtım tarihi açıklandı!

iPhone 11 modeli 5.8 inç büyüklüğünde çentikli ekran ile gelecekken; iPhone11 Max modeli ise 6.5 inç büyüklüğünde yine çentikli bir tasarım ile karşımıza çıkacak.

iPhone XI

Apple’ın 2017’den beri çentikli tasarım kullanması çok tepki alacak. Rakipleri çentiği gizlemek için elinden geleni yaparken, Apple gibi bir devin çentik kullanması firmanın tarihine yakışmayacak. Umarız Apple, tasarım konusunda 2020 yılında köklü bir değişikliğe gider.

<>