iPhone 11 satıştan kaldırıldı

Yayın tarihi: 26 Kasım 2021 Cuma 8:00 am - Güncelleme: 25 Kasım 2021 Perşembe 8:23 pm

Dolar yükseldi akıllı telefonların fişi çekildi! Dolar ve euro Türk Lirası karşısında rekorlar kırmaya devam ediyor. Gün içerisinde dolar 13 lirayı, euro ise 15 lirayı aştı. Oysaki henüz bir gün öncesinde dolar 11,20 lirayı görmüş ve rekor kırmıştı.

Biz henüz bunun şokunu atlatamamıştık ki dolar 13 lirayı aşarak tarihi zirveyi gördü. Bundan sonrasında süreç nasıl işler, dolar daha da artar mı bunu bekleyip göreceğiz.

 

Bunun teknoloji ile alakalı kısmı ise tabii ki de fiyatlar. Teknolojik ürünlerin fiyatlarına zam gelmesinden korkan çoğu tüketici, zam gelmeden istediği ürünü satın alma yoluna gitti. Hal böyle olunca bazı cihazlar tükenme noktasına geldi.

iPhone 11

Bunların başında ise iPhone 11 geliyor. Üstüne iki seri daha çıkmasına rağmen ülkemizde popülerliğini yitirmeyen iPhone 11, an itibari ile Apple’ın resmi internet sitesinde satışlara kapatıldı.

ABD merkezli şirketin bunu neden yaptığı ise henüz bilinmiyor. Yani stokta iPhone 11 mi kalmadı yoksa fiyatlara zam mı gelecek bu konu hakkında şu an bir yorum yapamıyoruz. Ancak bir gerçek var ki Apple hali hazırda bir süreliğine iPhone 11 satışlarını durdurdu. Eğer siz de şirketin resmi internet sitesinden bu alışverişi yapmak isterseniz, şu anda mevcut değil ifadesi ile karşılaşacaksınız.

Anker Soundcore R100: Ekonomik fiyatlı gerçek kablosuz kulaklık