iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max kılıfı sızdı!

Yayın tarihi: 5 Eylül 2019 Perşembe 10:12 am - Güncelleme: 5 Eylül 2019 Perşembe 10:12 am

10 Eylül 2019 tarihinde tanıtılacak olan yeni iPhone modellerine sayılı günler kaldı. Yeni iPhone modellerinin isimlendirilme konusunda Apple’ın bu yıl nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Ancak bugün ünlü aksesuar üreticisi Spigen cephesinden gelen sızıntı, yeni iPhone’lar hakkında bir çok bilgi sahibi olmamızı sağladı.iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max kılıfı sızdı!

Spigen, iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max için hazırladığı kılıfların sızdırılmasını engelleyemedi. Bu kılıflar sayesinde iPhone 11’in iki, iPhone 11 ve iPhone 11 Pro Max’in üç kamera kurulumu ile geleceği de kesinleşti. Tasarım konusunda bu yıl göze hitap etmeyen modeller üretecek olan Apple, kamera modüllerini kare bir şeklin içerisine konumlandıracak.

iPhone 11 Pro Max kılıfı

Rakiplerinin Apple’dan kat kat daha iyi tasarımlar yapması ve çentiği minimuma indirmesi, Cupertinolu firmanın atılım yapmasını sağlayacak gibi görünüyordu. Ancak Apple yine bildiğini okuyup 2019 yılında bile hala çentikli telefonlar ile karşımıza çıkacak. Bu Apple açısından pek iyi olmayacak gibi görünüyor.

En ucuz dizel otomobiller Eylül 2019

Tim Cook döneminde ilk defa iPhone satışlarının bir önceki yılın aynı dönemine göre düşmesi, tüketicilerin artık yeni iPhone’lar için heyecanlanmadığını göstermişti. Apple’ın bu gidişat karşısında hamle yapmaması çok kötü olacak gibi görünüyor.

Apple’ı tasarım açısından bu kadar eleştirdik ama donanım açısından ne Samsung ne Huawei ne de Xiaomi gibi firmalar iPhone 11’in yanına bile yaklaşamayacak. Devrim yaratacak olan Apple A13 yonga seti ve Apple Pencil bakın normal S-Pen gibi Stylus vari demiyorum tasarımsal alanda kullanılan bir kalem, iPhone 11 Pro ve Pro Max modellerinde çalışacak.

Ekran konusunda Apple’ın minimumda 90 Hz ekran yenileme hızını sunması gerekiyor. Bakalım iPhone 4s dönemindeki gibi Retina ekran benzeri bir sıçrayışı bu yıl görecek miyiz?