iPhone 11, farklı isimlerle tanıtılacak

Yayın tarihi: 13 Ağustos 2019 Salı 8:18 am - Güncelleme: 13 Ağustos 2019 Salı 8:18 am

Gelen son bilgilere göre Apple’ın iPhone 11 programında yer alacak XR modeli iPhone olarak isimlendiriliyor. Ayrıca 3 kameralı bir üst segmentin ise iPhone Pro olarak belirlenmesine karar verildiği söyleniyor. Apple şirketinin iPhone cep telefonunda Pro ibaresini kullanması ise bir pazarlama taktiği olarak görülüyor.

iPhone 11 farklı isimlerle satışa sunuluyor. Apple şirketinin yeni iPhone modellerinde kullanacağı değişiklikler sadece bunlarla sınırlı değil. Ayrıca hassas iç mekan konumlandırması ve güçlü 7 nanometrelik A13 işlemcisi ve iki taraflı kablosuz şarj için yeni antenleri bulunuyor.

Şirketin 2020 yılında çıkaracağı bu cihazlarla ilgili hem isim bakımından hem de özellikler bakımından birçok dedikodu bulunuyor. Bunların hiçbirisinin aslı olmamakla birlikte, şirket dedikodulara muhtemelen kasıtlı olarak izin veriyor. Bu sayede ürünün reklamı da yapılmış oluyor.

2020 yılında gelecek olan iPhone 11 serisi ile ilgili siz neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus ön inceleme