İpek Hattat skandalı! Kuryeyi eve kapatıp işkence etti

Yayın tarihi: 3 Mart 2021 Çarşamba 12:44 pm - Güncelleme: 3 Mart 2021 Çarşamba 10:56 pm

Sosyetenin tanınan ismi İpek Hattat, tabletini tamir edemeyen şirketin kuryesini, evde alıkoydu. İpek Hattat, sevgilisi ve şoförüyle birlikte kuryenin telefonunu kırarak, köpek dışkısının üstüne oturmaya zorladı. Hattat, sevgilisi ve şoförü gözaltına alındı.

Sosyetenin ünlü ismi İpek Hattat, tabletini tamir edemeyen şirketin kuryesini, evde alıkoydu. Hattat, sevgilisi ve şoförüyle birlikte kuryenin telefonunu kırdı, onu köpek dışkısının üstüne oturmaya zorladı.

KAPI KİLİTLENDİ

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; İstanbul Sarıyer’de oturan cemiyet hayatının ünlü ismi İpek Hattat, tabletinin ekranı kırılınca bir servise gönderdi. Ancak tablet yeniden arıza yaptı. Bunun üzerine şirket, kuryesini gönderdi.

Kurye Renas D., eve girince kapı arkasından kilitlendi, ardından kabus dolu anlar başladı. Renas D.’nin önce telefonunu kırdılar, ardından hakaret ederek onu zorla köpek dışkısının üzerine oturtmaya çalıştılar.

KURYE AÇIKLAMA YAPTI

Odatv’ye konuşan kurye, “İpek Hattat’ın evine gittim tableti almaya. Güvenlikle beraber girdik içeri. Kimliğimi güvenliğe bıraktım. İpek Hattat’ın evinin önüne gittik. Sevgilisi kapının önündeydi. İpek Hattat sonra çıktı. ‘Dolandırıcı’ diye bağırdı direkt. Beni içeriye alıp kapıyı kilitlediler. Sonra hakaretler olsun, baskı olsun her şeyi yaptılar. Telefonu elimden zorla çekip paramparça etti İpek Hattat. Patronum İpek Hattat ile konuştu, ona da hakaret etti. 2 saat geçtikten sonra polisler geldi ama kapıyı açmadı. Polisler kapıyı kırık içeriye girdiler ve beni kurtardılar. Sonra karakola gittim, ifade verdim, İpek Hattat gözaltına alındı.” ifadelerini kullandı.

POLİS İZİN BEKLEDİ

Kurye Renas D., geri dönmeyince patronu polisi arayıp durumu bildirdi. Harekete geçen Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, adrese gidip kapıyı defalarca çaldı ama açan olmadı.

Polis gerekli izinleri aldıktan sonra iki saatlik beklemenin ardından eve girip kuryeyi kurtardı. Evde bulunan İpek Hattat, sevgilisi ve şoförü gözaltına alındı. İpek Hattat’ın olay sırasında aşırı derecede alkollü olduğu iddia ediliyor.