Kocasının arabasında evsiz biriyle cinsel ilişkiye girdi

Yayın tarihi: 21 Mart 2022 Pazartesi 11:27 am - Güncelleme: 21 Mart 2022 Pazartesi 2:24 pm

Brezilya’nın Planaltina kentinde yaşayan spor hocası, park halindeki arabasının sallandığı fark ettiğinde hayatının en büyük şokunu yaşadı.

 

Brezilya’nın Planaltina kentine bağlı Jardim Roriz Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olaya göre dövüş antrenörü Eduardo Alves, kendisini uyuttuktan sonra bir anda evin içinden kaybolan karısını aramaya çıktı. Eşine bakmak için kapının önüne indiğinde ise park halindeki arabanın sallanmaya başladığını gördü.

Arabasının sallandığını fark ettikten sonra koşarak yanına giden Alves, aracın içinde karısını gördü. Karısının yanındaki adamı fark ettiğinde ise önce karısına tecavüz edildiğini düşündü. Sonrasında aldatıldığını anladı ve evsiz adamı hastanelik edene kadar dövdü.

“TANRIDAN MESAJ ALDIM”

Üzerini giydikten sonra arabadan inen eş, kocasını durdurmak istedi ancak sinirli koca evsiz adamı darp etmeye devam etti. Federal Bölge Sivil Polisi olayla ilgili soruşturma başlatırken, kadının yakın bir arkadaşına “Evsiz adama yardım etmem konusunda bana bir mesaj geldi, bu yüzden yaptım” dediği iddia edildi. Eşinin iddiasına göre ise kadın aldatıldığı için kendisinden intikam almak istedi.

Arabada evsiz bir adamla cinsel ilişkiye giren kadın daha sonraki ifadesinde ‘ tanrıdan bir mesaj aldım’ dediği öne sürüldü.

Polis baskın yaptı sapığın telefonundan timsah ve atla ilişkiye girdiği görüntüler çıktı