Interpol arıyordu! Polis gerçek ismi ile seslenince yakayı ele verdi

Yayın tarihi: 25 Mart 2022 Cuma 6:57 pm - Güncelleme: 25 Mart 2022 Cuma 6:57 pm

Interpol kayıtlarından aranan S.B. isimli şüpheli Antalya’da yakalandı. Sahte kimlik ile dolaşan şüpheliye polis Atakan ismi yerine gerçek ismi ile seslendi. Gerçek ismine cevap veren S.B,  gözaltına alındı.

Trabzon’da karıştığı birçok suçtan aranan ve Gürcistan’dan iadesi istenen şüpheli, kardeşi adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Trabzon‘da farklı suçlara karışmış ve firardaki kişilere yönelik çalışma gerçekletirdi. Polis ekipleri Gürcistan’da firari olarak yaşarken iadesi istenen ve  Interpol kayıtlarında aranan S.B’nin yasa dışı yollarla ülkeye giriş yaptığını tespit etti.

GERÇEK İSMİ İLE SESLENİLİNCE YAKAYI ELE VERDİ

Şüphelinin Antalya’da olduğu belirlendi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli S.B’nin içinde bulunduğu aracı durdurdu.

KOM ekibi, S.B’nin verdiği sahte kimlikteki Atakan adı yerine şüphelinin gerçek ismiyle sesledi. Kendi gerçek adını duyup polise cevap verince gözaltına alınan şüpheli, Trabzon’a getirilecek. Öte yandan, S.B’nin 24 farklı dosyadan arandığı ve 13 yıl 29 ay 49 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

 

 

Interpol, Sedat Peker için kırmızı bültenle arama kararı çıkardı