İnternet reklamı hastane kapattırdı

Yayın tarihi: 1 Nisan 2022 Cuma 7:06 pm - Güncelleme: 1 Nisan 2022 Cuma 7:06 pm

Sağlık Bakanlığı, Gaziantep‘teki Dünya Göz Hastanesi’ni bir internet reklamı sebebiyle iki günlüğüne kapattı. Dünya Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kapıcıoğlu, reklamın bir lazer teknolojisi ile ilgili olduğunu belirterek, “Aynısı Sağlık Bakanlığı’nın yeni sitesinde de var” dedi.

Sağlık Bakanlığı, Dünya Göz Hastanesi’nin Gaziantep’te bulunan hastanesini iki gün geçici olarak kapattı. Dünya Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, kapatılmanın sebebinin internet sitesindeki bir lazer reklamı olduğunu ve benzer reklamın Sağlık Bakanlığı’nın sitesinde de ye aldığını iddia ederek, “Dünya Göz’ü araştırın demişiz. Ceza bundan dolayı verilmiş” dedi

Odatv’den Uğur Can Biçer’in haberine göre; Eray Kapıcıoğlu, Türkiye’de 25, yurt dışında 3 hastaneleri olduğunu belirterek “Biz insanları bilgilendirmek için hem internette hem de medyada basında haberler veriyoruz. Şimdi Sağlık Bakanlığı bizim bu bilgilendirmemizden dolayı Gaziantep’teki hastanemize iki gün kapatma cezası verdi” ifadelerini kullandı.

“AMELİYATLARI İPTAL ETTİK”

Gaziantep’teki hastanelerinde 300 kişiyi sokağa döktüklerini ve personellerini evlerine göndererek ameliyatları da iptal ettiklerini kaydeden Eray Kapıcıoğlu, “Sağlık Bakanlığı bizim hastanemizi kapatıyor internetteki reklamdan dolayı. Yeni bir teknolojiyi duyurmadan dolayı” diye konuştu.

NE REKLAMIYDI

“Reklamın içeriği neydi” sorusuna yanıt veren Eray Kapıcıoğlu, “Reklamın içeriği muhakkak lazerde yeni teknolojidir. Aynısı Sağlık Bakanlığı’nın yeni sitesinde de var. Lazerde yeni teknoloji gelmiş. Dünya Göz’ü araştırın demişiz. Ceza bundan dolayı verilmiş” dedi.

NE ZAMAN AÇILACAK

Eray Kapıcıoğlu, hastanenin dün ve bugün kapalı olduğunu yarın yani 2 Nisan’da hizmetlerine devam edeceğini kaydetti.

 

Ziraat Bankası ile ilgili flaş iddia: Sıra Dünya Göz Hastanesi’nde mi?