Instagram’da yaşlandırma uygulaması başladı, İnstagram yaşlandırma uygulaması hangisi?

Yayın tarihi: 16 Temmuz 2019 Salı 11:41 am - Güncelleme: 16 Temmuz 2019 Salı 4:35 pm

Instagram platformunda yaşlandırma tekniğiyle fotoğraf paylaşma trendi başladı. Peki İnstagram yaşlandırma uygulaması hangisi? yaşlandırma nasıl yapılıyor? Son günlerde özellikle ünlülerin de yaşlandırma akımına ilgi büyüyor. Sosyal medya kullanıcıları arama motorlarında sürekli olarak ‘İnstagram yaşlandırma uygulaması’ araması yapıyor. İşte İnstagram yaşlandırma uygulamasının detayları.

 

Instagram’da yaşlanmış fotoğraflar paylaşılmaya başlandı. “Yaşlandırma” tekniği kullanılarak hazırlanan fotoğraflarda, birçok ünlü ismin yaşlılık halleri hayrete düşürüyor.

Ünlüler de Yaşlanma Akımına katıldı!

INSTAGRAM YAŞLANDIRMA UYGULAMASI NASIL YAPILIYOR?

Instagram kullanıcıları, kendi hesaplarında da yaşlanmış fotoğraflar paylaşmak için kolları sıvadı.  Instagram’da yaşlanmış fotoğraf paylaşmak için FaceApp uygulamasını kullanabilirsiniz.

FaceApp uygulaması ile yüzünüzü yaşlandırabilir, 30-40 yıl sonraki halinizi ınstagramda takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

FACEAPP ÜCRETLİ Mİ?

İnstagram yaşlandırma uygulaması olarak bilinen FaceApp uygulamasının ücretli ve ücretsiz servisleri bulunmaktadır. Son günlerde fenomen olan yaşlandırma özelliğine ücretsiz özelliklerinin arasında erişebilirsiniz. Ayrıca belli bir ücret karşılığında ekstra özelliklerden faydalanabilirsiniz.

İNSTAGRAM YAŞLANDIRMA UYGULAMASI FACEAPP NASIL İNDİRİLİR?

İnstagram yaşlandırma uygulaması Faceapp’ı indirmek için mobil cihazınızdan aşağıda bulunan bağlantılara tıklayabilirsiniz.

 

 

 

İnterneti kasıp kavuran yüz filtreleri furyasına şimdi de FaceApp uygulamasının “yaşlandırma filtresi” katıldı. Ünlülerin de bu akıma katılmasıyla iyiden iyiye popüler oldu. İnternet dünyasında ne zaman neyin popüler olacağı hiç belli olmuyor.

Yakın zaman önce fotoğraf uygulamasının “bebek yüz filtresi ve cinsiyet değiştirme filtresi” viral olmuş ve binlerce fotoğraf paylaşılmıştı. Yaşlandırma uygulaması olarak da adını duyuran uygulama FaceApp, şu anda en çok merak edilen uygulamalar arasında yer alıyor.

Esasen 2017 yılında kullanıma sunulan FaceApp, zaman zaman sunduğu filtreler ile viral olmayı başarıyor. Yukarıda saydığımız iki filtrenin yanında şimdi de yaşlandırma filtresi adeta bir furyaya dönüştü. Ünlü simaların da fotoğraflarının internet aleminde yayılmasıyla iyice popüler olan bu akıma Selena Gomez‘den, Kylie Jenner‘a, Justin Bieber‘dan Billie Eilish‘a kadar birçok isim katıldı. Uygulama ile yaşlandırılan bu ünlüler 60 yaşındaki hallerinde nasıl görüneceklerini gözler önüne serdi.

FaceApp yaşlandırma uygulaması nasıl indirilir, özellikleri neler?

 

IOS ve Android tabanlı telefonların yanı sıra web üzerinden de kullanılabilen FaceApp uygulaması, kullanıcıların yeni gözdesi olmuş durumda…Öyleki sosyal medyada herkes bu uygulama ile yaşlandırma efekti veren programı kullanarak fotoğrafını paylaşıyor. Ayrıca İnstagram için kullanılan FAceApp uygulamasının ücretli özellikleri de bulunmaktadır.

FaceApp uygulamasında ise sadece yapşlandırma tekniği yok, fotoğrafınızı eklediğinizde kadınsanız erkeğe, erkekseniz kadına çevirebiliyor.

Sadece bunlarla da sınırlı değil; saç renginizi, saç şeklinizi sakallı sakalsız halini merak edenler de bu uygulamaya başvuruyor.

PROGRAMIN ÖZELLİKLERİ

Etkileyici filtrelerle kullanıma hazır Hollywood selfie’leri

Saç rengini ve stilini değiştirin

Mükemmel görünen gece veya gündüz makyajı uygulayın

Mükemmel sakal/bıyık tarzınızı bulun

Güzel gülümsemeler ekleyin

Tek bir dokunuşla arka planı değiştirin

Renk filtreleri, mercek bulanıklaştırma ve diğer birçok özelliği kullanın

Cinsiyet değiştirme

Yapay Zekanın sizin için en uygun saç stilini ve rengini bulmasına izin verin

Yaşınızı değiştirin

İlginç dövmeler ekleyin

Yapay Zekanın sizin için en uygun stili bulmasına izin verin

Hitman, Heisenberg filtrelerinin yanı sıra aklınızı başınızdan alacak daha bir sürü dönüştürme özelliğine göz atın