Instagram profil büyütme işlemi nasıl yapılıyor?

Yayın tarihi: 9 Nisan 2022 Cumartesi 12:00 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2022 Cuma 4:02 pm

Eğer Instagram’da kısa yoldan takipçinizi arttırmak istiyorsanız size güzel bir haberimiz var. Sizlere anlatacağımız yöntemle saniyeler içerisinde binlerce takipçiye sahip olabilirsiniz.

Instagram, kişilerin daha fazla takipçi ve beğeni sayısına ulaşmak istemek gibi egoist duyguları ön plana çıkardı. İnsanın doğası gereği beğenilmek ve takdir görmek gibi güdülerini harekete geçiren Instagram‘da, takipçi ve beğeni kasmak günden güne zorlaştı. Peki, değişen algoritmalara rağmen Instagram profil büyütme işlemi nasıl yapılıyor?

 Instagram

 

Instagram için takipçi ve beğeni satan onlarca site bulunuyor. Ancak bu sitelerden alınan takipçi ve beğeniler çoğu zaman organik olmuyor. Yani sizi bot hesaplar veya o havuzda yer alan hesaplar takip ediyor ancak etkileşim olmadığı için beğeni sayılarınızda artış yaşanmıyor. Organik olarak hem takipçi hem beğeni kazanmak için Instagram takipçi yükleme gibi uygulamalardan uzak durmanız gerekiyor.

 

Instagram fotoğraf indirme: Instagram’da fotoğraf nasıl indirilir?

Özgün içerikler üreterek veya fotoğraf konusunda kendinizi geliştirip daha profesyonel göze hoş görünen fotoğraflar çekerek, Instagram Keşfet bölümünde kendinizi gösterebilirsiniz. Fotoğraf veya video paylaşırken ise hashtag kısmına popüler ve ilgili hashtagleri de yazmanız gerektiğini belirtelim. Bu hashtag’lerin bir kısmına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Popüler Instagram etiketleri 2022

#love #TFLers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #iphoneonly #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_shots #follow #webstagram #colorful #style #swag #fun #instagramers #food #smile #pretty #followme #nature #lol #dog #hair #onedirection #sunset #swag #throwbackthursday #instagood #beach #statigram #friends #funny #blue #life #art #instahub #photo #cool #pink #bestoftheday #clouds #insta

 

Bir diğer takipçi ve beğeni kasma yöntemi ise profilinizi işletme hesabına çevirmek. İşletme hesabına çevirip bir de Facebook hesabınız ile bağladığınız zaman, gönderilerinizi ücret karşılığında ön plana çıkarabiliyorsunuz. Yaptığımız testler sonucunda 14 TL gibi bir bütçe ayırarak 2 gün içerisinde sıfırdan yaklaşık 250 beğeniye kadar organik beğeni elde ettiğimizi belirtelim. Öne çıkarılan bu gönderilerin Instagram Keşfet bölümünde veya sponsorlu olarak ana ekranda göründüğünü belirtelim.

Meta bu yıl F8 geliştirici konferansına ev sahipliği yapmayacak