Instagram fenomenine tepkiler büyüyor

Yayın tarihi: 16 Haziran 2019 Pazar 9:48 am - Güncelleme: 17 Haziran 2019 Pazartesi 1:26 am

Bu seferki sosyal medya yani Instagram fenomeni, son derece ilginç bir görüntüye neden oldu. Kendisine yine İnstagram üzerinden birçok kişi sert eleştirileride bulundu.

Instagram fenomeni çok sert eleştirildi. Bilindiği üzere Chernobyl dizisi, son dönemlerin en fazla rağbet gösterilenleri arasında yer alıyor. Dizinin daha 1. bölümünden itibaren büyük ilgi uyandırması, tüm gözlerin Çernobil bölgesine çevrilmesine neden oldu. Sovyet Rusya döneminde meydana gelen Çernobil kazasının anlatıldığı dizi, Game of Thrones gibi yapımları bile geride bırakma potansiyeline sahip.

Sosyal medya fenomenlerinin sadece beğeni almak için ne kadar ileri gidebileceğini çok yakın zamanlarda defalarca gördük. Örneğin bundan kısa bir süre önce Ukraynalı Instagram fenomeni, yüzlerce yıllık heykelin burnunu çekiçle kırmıştı.

Bu seferki sosyal medya fenomeni ise, Çernobil’e girdikten sonra orada çırılçıplak poz verdi. Yüzünde yalnızca gaz maskesi bulunan bu sosyal medya fenomeni, birçok kişi tarafından Çernobil’de yaşayan ve zamanında orada ölen kişilerle dalga geçmekle suçlandı. Ayrıca kendisine “aptal” gibi bazı hakaretler de edildi.