Cristiano Ronaldo Instagram’ın en çok kazanan ünlü oldu

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2021 Pazar 8:00 am - Güncelleme: 2 Temmuz 2021 Cuma 3:18 pm

İlk defa ilginç bir olay yaşandı. Cristiano Ronaldo paylaşım başına elde ettiği 1,6 milyon dolar ile Instagram’da en çok kazanç sağlayan ünlü oldu.

Instagram’ın en çok kazanan yıldızı sonunda belli oldu. Kendisi ayrıca Instagram platformunda en fazla takipçiye sahip ünlü olarak biliniyor.

Cristiano Ronaldo sadece bir paylaşımı yaparak 1,6 milyon dolar kazanabiliyor. Amerika’nın televizyon yıldızları eskiden bu listelerde zirvede yer alıyordu. Hem müzik hem de film sektörü ilk defa yerini bir futbolcuya kaptırdı.

Cristiano Ronaldo

 

Ünlü futbolcunun etkisini tahmin etmek aslında zor değil. Bir basın toplantısı esnasında masadaki kolaları kaldırıp sonra da insanlara su içmeleri gerektiğini söylemişti. Bunun üzerine Coca-Cola hisseleri ciddi miktarda düştü. Instagram’daki takipçi sayısı değerlendirildiğindeyse 300 milyon olduğu görülüyor.

C. Ronaldo Instagram rekoru kırdı!

Hem bu kadar popüler hem de en fazla takipçiye sahip ünlü bir sima olması onun aldığı miktarı arttırıyor. Kendisi ile aynı mesleği yapan Lionel Messi ise her paylaşım için 1,2 milyon dolar alıyor.