İnşaat yasağına uymayan site yolu kapatılarak protesto edildi

Yayın tarihi: 28 Haziran 2024 Cuma 2:48 pm - Güncelleme: 28 Haziran 2024 Cuma 2:48 pm

Bodrum’da inşaat yasağına rağmen inşaat faaliyetlerinin devam ettiği sitenin yolu komşu sitedekiler tarafından araçlarla kesilerek trafiğe kapatıldı.

Bodrum Turgutreis’te inşaat yasağına uymayan site komşu site tarafından yolu kapatılarak protesto edildi. İş makineleri, ağır tonajlı araçlar ve gürültü kirliliğinden şikayet eden vatandaşlar inşaat çalışmasının sürdüğü sitenin yolunu araçlarıyla kapattı.

Bodrumdasın.com’da yer alan habere göre,söz konusu yere Jandarma ve Zabıta ekipleri gelmeden eylemlerini sonlandırmayacaklarını belirten site sakinleri adına Abdullah A. isimli vatandaş şöyle konuştu :

“Mavi Arya Şantiyesinin kanun tanımaz, agresif, komşuluk haklarını ve hukukunu hiçe sayan çalışma tarzlarını defalarca cimer, Muğla valiliği ve Zabıta müdürlüğüne şikayet etmemize rağmen kesilen cezaları ödeyip kuralsızlıklarını sürdürmeye devam eden inşaat, bizleri canımızdan bezdirdi. İnşaat yasakları başlamasına rağmen hala hafriyat kamyonlarını, taş kırıcılar, TIR lar ve Jenaratörler Ali hoca caddesi üzerinde saat gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Terasevlersitesi sakinleri olarak, defalarca şantiye yetkililerine rahatsızlığımızı dile getirdik. 9 Hazirandan sonra çalışmalara son verileceği konusunda söz almamıza rağmen, evlerin on metre önünde kırıcı makineler sabah 8.30 da, jenaratörler gece gündüz çalışmaya devam etmiştir. Site sakinleri olarak duruma isyan ederek arabalarımız ile yolu kamyon ve araçların geçişine kapatmak zorunda kaldık.”

Bodrum’da içme suyu isale hattında patlama! Yol çöktü, sular altında kaldı

 

Kaynak: TELE1