İngiltere’de bir maç daha ertelendi

Yayın tarihi: 16 Aralık 2021 Perşembe 8:48 am - Güncelleme: 16 Aralık 2021 Perşembe 9:58 am

Premier Lig’de dün oynanması gereken Burnley-Watford maçı korona nedeniyle ertelendi. Böylece son 3 günde 4 maç için aynı karar çıktı.

İngiltere Premier Lig’de koronavirüs salgını nedeniyle bir karşılaşma daha ertelendi. Dün oynanması gereken Burnley-Watford karşılaşma Covid-19 nedeniyle başka bir tarihte oynanacak.

Burnley’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Karar, Watford’un ekibinde devam eden Covid-19 salgını nedeniyle tıbbi danışmanların yönlendirmesi sonrasında alındı” ifadesi kullanıldı.

SON 4 GÜNDE 3 MAÇ

Son gelişmeyle kulüplerdeki salgınlar nedeniyle son dört gün içinde üç Premier Lig maçı ertelenmiş oldu. Dün oynanması planlanan Brentford-Manchester United maçı koronavirüs nedeniyle ertelenmişti.

Futbolcular ve teknik ekipte artan koronavirüs vakaları nedeniyle Tottenham’ın geçen hafta sonu Brighton & Hove Albion ile yapacağı lig maçı da ertelenmişti.

Premier Lig’de 6-12 Aralık tarihleri arasında 3 bin 805 test yapıldı ve 42 koronavirüs vakası olduğu bildirilmişti. İngiltere Premier Lig futbolcularının, ülkede kötüleşen koronavirüs salgını nedeniyle her gün koronavirüs testlerinden geçeceği de açıklanmıştı.