İngiliz devinden Marcao’ya çılgın teklif

Yayın tarihi: 4 Ocak 2022 Salı 10:50 am - Güncelleme: 4 Ocak 2022 Salı 10:50 am

Galatasaray’ın Brezilyalı savunmacısı Marcao için İngiltere Premier Ligi devi Manchester United harekete geçti.

 

UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig’de ikinci yarıda iddialı bir yarış sürdürmek için kadrosuna takviye yapma kararı alan Galatasaray’da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların tecrübeli futbolcusuna Manchester United’ın transfer teklifinde bulunmaya hazırlandığı vurgulandı. Premier Lig devinin bu transfer için 25 milyon euroyu gözden çıkardığı kaydedildi. İşte Manchester United’ın Galatasaray’dan transfer etmek istediği o isim…

MARCAO’YA TALİP OLDULAR

Galatasaray’ın Brezilyalı stoperi Marcao için Manchester United’ın transfer teklifi hazırlığında olduğu iddia edildi. Kırmızı Şeytanlar’ın 25 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katmayı çok istediği belirtildi. İşte transfer gelişmesinin detayları…

ASTRONOMİK TEKLİF HAZIRLIĞI

Premier Lig devinin Galatasaray’ın başarılı futbolcusu için ayırdığı transfer bütçesi de belli oldu. Manchester United’ın Marcao için devre arasında 25 milyon euroluk bir transfer teklifini Galatasaray’a sunacağı vurgulandı.

AVRUPA’NIN YAKIN TAKİBİNDE

Manchester United’ın transfer etmek istediği Marcao’ya Avrupa’nın önde gelen takımlarının da talip olduğu öğrenildi. Tecrübeli stopere özellikle Serie A takımlarının çok yakından ilgi duyduğu kaydedildi.

FATİH TERİM’İN GÖZDESİ

Galatasaray’ın sezon başında oynadığı Giresunspor mücadelesinde takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olay sonrası 8 maç ceza alan Marcao, UEFA Avrupa Ligi’nde ise sarı-kırmızılı formayı takım arkadaşlarına kaptırmadı. Tecrübeli oyuncu bu sezon Galatasaray’da 21 mücadelede forma şansı buldu. Marcao bu süreçte 1 asist üretti.

SÖZLEŞMESİ 2024’TE BİTECEK

Galatasaray’ın başarılı savunmacısının sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon 500 bin euro olarak ifade ediliyor.