İngiliz çift Nusret’in Londra şubesi yerine İstanbul’a geldi uçak parası dahil çok kazançlı çıktı

Yayın tarihi: 4 Aralık 2021 Cumartesi 10:32 am - Güncelleme: 4 Aralık 2021 Cumartesi 10:32 am

Sosyal medya aracılığıyla, ‘Salt Bae’ hareketiyle dünyaca üne kavuşan Nusr-Et restoranında yemek yemek isteyen İngiliz bir çift, Londra’daki şube yerine yol ve tatil masrafıyla birlikte daha ucuza denk getirdiklerini söylediği İstanbul’daki restoranı tercih etti.

Restoran sahibi Nusret Gökçe’nin Londra’da açtığı şubenin pahalılığından şikayet eden yemek yorumcuları Fahd ve Nashwa ‘soyulmamak için’ İstanbul’a geldiklerini söyledi, seyahatlerini video ile aktardı. Nusret restoranında yedikleri her şeye İstanbul’da 110 sterlin (2 bin lira) ödediklerini söyleyen ikili uçak bileti, tatil ve yemek dahil yaptıkları harcamanın Londra şubesinde yemek yemekten daha ucuza geldiğini dile getirdi.

TÜRKİYE’YE SEYAHAT ETMENİN UCUZ OLDUĞUNU ANLADIK’

Londra’daki söz konusu restoranda altın kaplanarak satılan bir bifteğin 1.450 sterline (yaklaşık 26 bin TL) satılması tartışmalara neden olmuştu.

Halal Food Reviews ismiyle yemek yorumlarını paylaşan ikili Nusret’in İstanbul şubesine gelişlerine dair şu ifadeleri kullandılar “Ta Türkiye’ye seyahat etmenin, tatilin tadını çıkartmanın Nusret’te yemenin ve uçakla geri dönmenin Londra restoranındaki bir tek yemekten daha ucuz olduğunu fark ettik. Eğer Londra şubesinde binlerce sterlini karşılayabilseydik öyle yapardık ama yapamadığımız için İstanbul dedik!”