Infinix Note 10 Pro’nun görüntüsü paylaşıldı

Yayın tarihi: 3 Mayıs 2021 Pazartesi 9:30 am - Güncelleme: 2 Mayıs 2021 Pazar 11:40 am

Birkaç hafta önce, XDA Developers, yakında çıkacak olan Infinix Note 10 Pro cihazının sızdırılmış bir görüntüsünü paylaştı. Yayın, telefonun gerçek hayattan görüntüleriyle bugün geri döndü. 

Yeni görüntüler, Infinix Note 10 Pro’nun en az iki renkte satışa sunulacağını gösteriyor. İlki, haber kaynağının iPhone 12 ve iPhone 12 Mini’nin yeni tanıtılan mor baskısına benzediğini iddia ettiği mor bir varyant. Diğeri, diğer akıllı telefon OEM’lerinin gradyan telefonlarına benzer bir gradyan renk çeşidi. Telefonun kenarlarında USB-C bağlantı noktası, yana bakan parmak izi tarayıcı, SIM kart yuvası, hoparlör ızgarası ve 3,5 mm ses girişi gibi özellikler görülebilir. Infinix Note 10 Pro’nun arka yüzünün sol üst köşesinde dört kameralı bir sistem var. Daha önce görülen sızdırılmış render, merkezi olarak hizalanmış bir delikli bir ekrana sahip olacağını ortaya çıkardı.

Infinix Note 10 Pro

Infinix Note 10 Pro’nun 90 Hz yenileme hızını destekleyen 6,9 inç ekrana sahip olduğu tahmin ediliyor. Cihazın, Redmi Note 10S ve Realme 8’in beğenilerini de besleyen Helio G95 yonga setine sahip olması bekleniyor. SoC’ye 8 GB RAM eşlik edebilir. Kullanıcılara 256 GB dahili depolama alanı sunuyor. Ön tarafa bakan 16 megapiksel bir kameraya sahip olabilir ve arka kamera kurulumu 64 megapiksel mercek tarafından yönetiliyor. Cihazın, hızlı şarj için destek taşıması beklenen 5.000 mAh bataryaya sahip olması muhtemel. Şu anda, Infinix Note 10 Pro’nun lansman tarihi hakkında bir bilgi yok. Büyük olasılıkla, bu ayın sonlarında piyasaya çıkabilir.

Redmi Note 9 Pro sebepsiz yere patladı: Felaketten kıl payı kurtuldular