İnci Taneleri gayrimenkulde akım başlattı: Dilber fırtınası

Yayın tarihi: 22 Ocak 2024 Pazartesi 4:30 pm - Güncelleme: 22 Ocak 2024 Pazartesi 4:30 pm

İnci Taneleri’ dizisindeki şarkı sözlerini akım haline gelerek satılık ev ve arsa ilanı veren sosyal medya kullanıcıları yeni akım başlattı. ”Dilber evin yok mu?” şarkı sözüne karşılık ”Dilber’e ev almak için satıyorum” ve ”Kocam elden gitmesin diye Dilber’e ev almaya gidiyorum” satılık ilanlar görülmeye başladı.

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘İnci Taneleri’ dizisi daha yayına girmeden Dilber fırtınası estiriyor. Şarkıda söylenen “Dilber evin barkın yok mu” sözünün ardından bazı vatandaşlar evini, arsasını daha hızlı satabilmek için “Dilber’e ev almak için satıyorum” akımını başlattı.

İlanlarda dikkat çeken cümlelerden bazıları ise şöyle;

Dilber, İnci Taneleri

Evini, arsasını satmak isteyenler Dilber akımı başlattı

“Dilber’e ev almak için satıyorum. Dilber’i de ev sahibi yapıyoruz. Dilber’e ev alacağım için satıyorum. Dilber’e ev almak isteyenler için fırsat. Tarlamı Dilber için satıyorum” oldu.

Dilber, İnci taneleri, Hazar Ergüçlü

Kadınlardan ise ”Kocam elden gitmesin diye Dilber’e ev almaya gidiyorum” satılık ilanı paylaşımları görüldü.

Öte yandan dizinin fragmanı yayınlandığı günden beri gündemde yerini korurken Dilber’in dansı kadar elbisesi ve dövmesi de dikkat çekti. ‘Dilber elbisesi’ olarak ikon haline gelen pembe gül desenli mini elbise 3 bin liralık fiyatından 65 bin liraya kadar çıktı.

3 BİNLİK LİRALIK ELBİSE 65 BİN LİRAYA KADAR ÇIKTI

Fragmanı yayınlandığı günden beri ekranlarda fırtına estiren Dilber’in dansı kadar elbisesi, dövmesi de dillere düştü. Hatta daha şimdiden ikon olmayı başaran Dilber’in elbisesine talep patlayınca 3 bin liralık fiyatı 65 bin liraya kadar çıktı.

Dilber, İnci Taneleri

Fragmandaki elbise hemen satışa sunuldu

Pavyon sahnesi gündem olan ‘İnci Taneleri’nin yayın tarihi belli oldu

Kaynak: TELE1