İmza gününde TELE 1 için aldığı mektup Enver Aysever’i duygulandırdı

Yayın tarihi: 9 Haziran 2022 Perşembe 11:36 am - Güncelleme: 9 Haziran 2022 Perşembe 11:45 am

Enver Aysever canlı yayında emekli bir vatandaşın TELE 1‘e yaptığı yardımı anlattı. Aysever “Bir kadın yanıma geldi ve mahcup bir şekilde peçeteye sarılı 50 TL’yi kanala yardım olarak bana verdi” dedi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), TELE 1’e verilen fakat kesinleşmemiş cezaları işleterek vergi dairesine devretti. TELE 1 eğer 23 Haziran’a kadar bu parayı ödemezse açık artırma usulüyle satılığa çıkartılacak. Haciz ve satış kumpasına karşı TELE 1’le dayanışma sürüyor.

TELE1 programcısı Enver Aysever ‘Gündeme Not’ programında emekli bir vatandaşın TELE 1‘e yaptığı yardımı anlattı. Küçükçekmece’de ‘Elli Yaşa Buruk Günce 50’ adlı kitabı için imza gününe  katılan Aysever, emekli bir yurttaşın yanına gelerek cebindeki son parayı TELE 1’e bağışladığını söyledi.

‘CEBİNDEKİ SON PARAYI VERDİ’

Aysever, olayı şöyle anlattı: “Küçükçekmece’de imza gününde bir kadın yanıma geldi. Gözleri doldu önce. Bir kitap aldı. Sonrasında ise bana bantlanmış bir peçete verdi. ‘Emekli maaşımdan sadece 50 TL koyabildim’ dedi. İçine de Merdan Yanardağ’a vermem için bir mektup koymuş. ‘Televizyon kanalınız yaşasın’ dedi. Belki o akşam aç kalacak bu vatandaş. Sırf biz konuşalım diye cebindeki son parayı vermiş.”

Merdan Yanardağ: TELE 1’e bir şey olmayacak yoluna devam edecek