IMDB’ye göre; 2019 yılının en iyi filmleri açıklandı

Yayın tarihi: 17 Aralık 2019 Salı 3:06 pm - Güncelleme: 17 Aralık 2019 Salı 3:06 pm

2019’u geride bırakmaya başladığımız bugünlerde, yıla damgasını vuranlar açıklanmaya devam ediyor. Bugün ise IMDB, 2019’un en iyi filmlerini açıkladı. 2019 yılının en iyi filmleri zirvesinde Joker filminin yer alması oldukça şaşırtıcı oldu.

IMDB’ye göre;  2019 yılının en iyi filmleri açıklandı. Todd Phillips’in yazıp yönettiği Joker’in başrolünde Joaquin Phoenix oynuyor. Joker, IMDB‘den 10 üzerinden 8.7 puan alarak zirvede yer alıyor. Listenin ikinci sırasında ise ünlüler geçidi olan One Upun A Time in Hollywood filmi yer alıyor. Quentin Tarantino‘nun yazıp yönettiği filmde; Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie gibi isimler yer alıyor.

Karşınızda 2019’un en iyi TikTok videoları!

Listenin üçüncü sırasında Avengers serisinin son filmi Endgame, dördüncü sırasında Captain Marvel, beşinci sırasında IT Chapter 2, altıncı sırasında yeniden uyarlanan Aslan Kral, yedinci sırasında Spider-Man: Far From Home, sekizinci sırasında Alita: Battle Angel, dokuzuncu sırasında Aladdin ve onuncu sırasında ise US filmi yer alıyor.

2019 yılının en iyi filmleri

 

  1. Joker
  2. Once Upon A Time In Hollywood
  3. Avengers: Endgame
  4. Captain Marvel
  5. IT Chapter Two
  6. The Lion King
  7. Spider-Man: Far From Home
  8. Alita: Battle Angel
  9. Aladdin
  10. Us

Umarız ilerleyen yıllarda IMDB’nin en iyiler listesinde bir Türk yapımını görürüz. Hollywood’un hegemonyası bakalım film sektöründe ne kadar daha devam edecek? Sizce bu listede yer almayan hakkının yendiğini düşündüğünüz film veya filmler var mı?