İmamoğlu’nu hedef alan Bahçeli’ye tepki Yağdı! Asıl sen nereye gidiyorsun

Yayın tarihi: 10 Mayıs 2022 Salı 3:59 pm - Güncelleme: 10 Mayıs 2022 Salı 3:59 pm

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezisini hedef alarak söylediği, “Otobüse doldurduğu gazetecilerle bu belediye başkanı nereye gidiyor? Bayram gününde Karadeniz’de ne aramıştır?” ifadelerine tepki yağdı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugünkü partisinin grup toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı. İmamoğlu’nun Karadeniz turunu eleştiren Bahçeli şunları söyledi:

“Kılıçdaroğlu’nun aday olma iştahı, aday gösterilme isteği her seferinde yeni bir karşı duruşla kırılmaktadır. İBB Başkanının bayramda Karadeniz turuna çıkıp Trabzon ve Rize’de belediye bütçesiyle dar katılımlı mitingler düzenlemesi ortamı tekrar kızıştırmış, 6+1 formatlı masaya baskı kurmuştur.”

“Bu belediye başkanının hangi siyasi sorumluluğunu üstlendiğini merak ediyoruz. Otobüse doldurduğu gazetecilerle bu belediye başkanı nereye gidiyor? Bayram gününde Karadeniz’de ne aramıştır? İstanbul’u yüz üstü bırakması hangi ahlaka sığmıştır? Şehrini bırakarak vızır vızır gezmesi hangi akla hizmettir?”

BAHÇELİ’YE TEPKİ YAĞDI

Bahçeli’nin İmamoğlu’nu hedef aldığı sözlerine ise sosyal medyadan tepki yağdı. Kullanıcılar Bahçeli’ye AKP ile olan ortaklığını hatırlatarak şu yorumları yaptı:

“Sen nereye gidiyorsun”

“Beştepe’ye gidiyor”

“AKP’nin otobüsüne binenin sormaya hakkı bunu. Bu ülkeye en büyük kötülüğü yapan adamsın sen Bahçeli.”

“Dikkat et yalnız 1 milyona yakın rekor oy farkı ile belediye başkanı seçildi”