Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren AKP’li Mustafa Demir baltayı taşa vurdu

Yayın tarihi: 14 Nisan 2020 Salı 2:53 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2020 Salı 2:57 pm

‘Belediyelerin işi gazete dağıtmak mıdır?’ diyen AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Demir’in, Fatih Belediye Başkanlığı döneminde her ay 130 bin gazete dağıttığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer kendisine ait sosyal medya hesabından AKP’li Mustafa Demir hakkında bir paylaşımda bulundu. “Belediyelerin işi gazete dağıtmak mıdır?” diyerek paylaşım yapan AKP’li Demir’e cevap veren Soner Özimer “Çok ilginç yıllarca kendi dağıttı. Fatih Belediyesi bütçesinden ayırdığı Fatih halkının parasını , kendi iktisadi teşekkülü Halktaş a bastırdığı Fatih Gazetesi ne harcadı . Komiksiniz” dedi.

Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer’e ulaşan eski bir Fatih Belediyesi çalışanı ise Mustafa Demir döneminde her ay 130 bin gazete dağıttıklarını iddia etti. Eski belediye çalışanı “4 sene boyunca biz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Destek Ekibiyle her ay 130 bin gazete dağıtımı yaptık. 130 bin bitmeden bir sonraki ayın gazete ve etkinlik broşürleri basılmış şekilde depoda görüyorduk.” ifadelerini kullandı.