İmamoğlu’ndan toplu taşıma kararı

Yayın tarihi: 20 Mart 2020 Cuma 1:13 pm - Güncelleme: 20 Mart 2020 Cuma 1:13 pm

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, alınacak koronavirüs önlemlerini açıkladı. Toplu taşımanın azaltılacağını söyleyen İmamoğlu, İBB’ye ait 35 ambulansın hazır tutulduğunu belirtti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs önlemlerine ilişkin açıklama yaptı. Cumartesi ve pazar günleri 7/24 verilen ulaşım hizmetlerinin sonlandırılacağını söyleyen İmamoğlu, diğer saatlerde de toplu taşımanın azaltılacağını iletti.

İşte koronavirüs günlerinin en çok ‘evde kal’an şehirleri

35 AMBULANS HİZMETE HAZIR

60 yaşın üzerinde olan risk grubuna seslenen İmamoğlu, “Belediyeyi ilgilendiren bir husus olursa lütfen belediyeyi arayınız” dedi. Sağlık çalışanları için de İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte yeni adımlar atacaklarını ifade eden İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait 35 ambulans bulunduğunu hatırlatarak, “”BB’nin de 35 adet ambulansı bu süreçte Koronavirüs’e karşı hazırlandı. Şüpheli ya da hasta taşıma işlemlerine son derece güvenli 35 ambulansımız vatandaşlarımızın emrinde olacak” dedi.

İmamoğlu’ndan koronavirüs kararı: Sular açılıyor

‘UMUDUNUZU YİTİRMEYİN’

Pazar yerlerinin de temizleneceğini ve aralıklı tahtalar şeklinde kurulacağını belirten İmamoğlu son olarak “Sakın umudunuzu yitirmeyin. Bol bol kitap okuyun. Aileler çocuklarıyla eğitici oyunlar oynasınlar” mesajını verdi.