İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu açıklaması: Arayıp helallik isteyeceğim

Yayın tarihi: 5 Kasım 2023 Pazar 10:45 am - Güncelleme: 5 Kasım 2023 Pazar 10:46 am

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için, “Divan görevim bitince kendisini arayıp helallik isteyeceğim. Partimizin büyüğüdür” ifadelerini kullandı.

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Divan Başkanı olarak görev yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen, 45. İstanbul Maratonu’na katıldı. “Yine karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde mesaj dolu bir gündü. Bugün devam ediyor. Ben 100. yıldaki maratonu ıskalayamazdım. Düğün anı gibi bir şey. 100. yılın önemli bir anı İstanbul için. Sabah erkenden İstanbul’a geldim ve şimdi Ankara’ya döneceğim” diyen İmamoğlu CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

“4-5 Kasım benim için önemli tarihi anlardan biri oldu” diyen İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nu dün akşam aradığını belirterek, “Yüz yüze sohbetimiz de oldu. Bugün de divan görevim bitince kendisini arayıp helallik isteyeceğim. Partimizin büyüğüdür” ifadelerini kullandı.

Rakipleri Özgür Özel’i rakipleri sosyal medyadan tebrik etti