İmamoğlu’ndan Kaftancıoğlu açıklaması

Yayın tarihi: 28 Kasım 2022 Pazartesi 2:02 pm - Güncelleme: 28 Kasım 2022 Pazartesi 2:02 pm

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun kendisiyle ilgili hakaret içerikli ifadeler kullanıldığı yönündeki iddialara, “Canan Kaftancıoğlu nezaketli bir hanımefendidir” diyerek yanıt verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’nin Saraçhane’deki makam odasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, havuz medyasının CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile kavga ettikleri, Kaftancıoğlu’nun kendisine hakaret ettiğine yönelik iddialarına yanıt verdi.

İmamoğlu konuya ilişkin olarak, “Canan Kaftancıoğlu nezaketli bir hanımefendidir. Bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir diye düşünüyorum” diye konuştu.

“ULA SİZE NE?”

İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili soru üzerine ise “Gündemde tutanlara ben bir televizyon programında söylemiştim. Yine nezaketle anlaşılması adına sonunda ‘n’ yok; ‘Ula size ne?’ diye cevap vereyim. Zaten 6’lı masa bu konuya etkin bir biçimde çalışıyor. Bugün tarihi bir anayasa önerisi sunuldu. Bence o gündemlere bakmak lazım. Önemli hususlar bunlar” yanıtını verdi.

Soylu’nun iddialarına Ekrem İmamoğlu ateş püskürdü!