İmamoğlu’ndan İBB çalışanlarına zam ve ikramiye müjdesi

Yayın tarihi: 1 Şubat 2024 Perşembe 3:27 pm - Güncelleme: 1 Şubat 2024 Perşembe 3:34 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarının maaşlarına yüzde 51 ile yüzde 69 arasında zam yapıldığını açıkladı. İmamoğlu bir de ikramiye müjdesi verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarının maaşlarına yüzde 51 ile yüzde 69 arasında zam yapıldığını açıkladı. İmamoğlu bir de “Ayrıca, 5 yıllık onurlu hizmet dönemimizin bir teşekkürü olarak da memurlarımıza 2024 Şubat ayına özel 1 maaş ikramiye verme kararı aldık” dedi.

İmamoğlu’nun X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Çalışanlarımıza hayırlı olsun. Ocak ve Mart dönemi artışlı tüm çalışanlarımıza taban ücret uygulaması ve maaşlarına da %10 iyileştirme yapılmıştır. Böylelikle, Ocak ayı artışlı personelimizin 6 aylık zam oranı yüzde 51-69 arasında gerçekleşmiştir. Mart ayı artışlı personelimiz de iyileştirilmiş ücretleri üzerinden 1 Mart’ta ücret artışlarını alacaklardır. Ayrıca, 5 yıllık onurlu hizmet dönemimizin bir teşekkürü olarak da memurlarımıza 2024 Şubat ayına özel 1 maaş ikramiye verme kararı aldık.”

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, belediye çalışanlarına yüzde 70 zam yapılacağını duyurmuştu. Karar çalışanlar tarafından sevinçle karşılanmıştı.

Mansur Yavaş’tan belediye çalışanlarına yüzde 70 zam açıklaması

Kaynak: TELE1