İmamoğlu’ndan CHP mitingi öncesi İstanbullulara çağrı

Yayın tarihi: 20 Mayıs 2022 Cuma 1:47 pm - Güncelleme: 20 Mayıs 2022 Cuma 1:48 pm

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yarın Maltepe’de yapılacak ‘Milletin Sesi’ mitingi için İstanbullulara çağrıda bulundu. Twitter hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, “Adalete susamış bir milletin sesini duyurma günüdür. Yeri göğü adalet diye inletme günüdür” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarın Maltepe’de yapılacak ‘Milletin Sesi’ mitingi için İstanbullulara çağrıda bulundu. İmamoğlu “Adalete susamış bir milletin sesini duyurma günüdür. Yeri göğü adalet diye inletme günüdür. Gelin bu cumartesi günü Maltepe’de hak, hukuk, adalet mücadelesinin cesur lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek Milletin Sesi mitinginde hep birlikte buluşalım” dedi.

İmamoğlu, şunları söyledi:

“GELİN MİLLETİN AZİM VE KARARINI HERKESE GÖSTERELİM”

“Yeri göğü adalet diye inletme günüdür. Gelin bu cumartesi günü saat on sekizde Maltepe’de hak, hukuk, adalet mücadelesinin cesur lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek milletin sesi mitinginde hep birlikte buluşalım. Gelin milletin azim ve kararını herkese gösterelim”

Soylu’dan İmamoğlu’na dava! Gerekçe “ahmak” sözü