İmamoğlu’ndan adaylık sorularına ‘ihanet olur’ yanıtı!

Yayın tarihi: 27 Şubat 2022 Pazar 3:31 pm - Güncelleme: 27 Şubat 2022 Pazar 3:45 pm

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili soruya yanıt verdi. İmamoğlu, “Bireysel hedeflerin bu döneme ihanet olacağını düşünüyorum.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Youtube’daki “Zor Sor” programına konuk oldu. Gençlerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, adaylık açıklaması da yaptı.

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı ile ilgili “Aday gösterilmezseniz bağımsız aday olur musunuz?” sorusuna “Bireysel hedeflerin bu döneme ihanet olacağını düşünüyorum. Doğru kararın günü geldiğinde verilmesinden yanayım.” diyerek cevap verdi.

İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Ülkenin çok iyi yerlere gelmesi ve milletimizin layık olduğu bir yaşamı elde etmesini isteyen birisiyim. Yöneticiyim bir partim var ideolojim var. Bu kapsamda kurumsal hareket etmeyi ve bu yolculuğun hata kaldıramayacağını bilen birisiyim. Değişik bir dönemdeyiz. Çok fazla siyasi aktör olan bugünkü sürece karşı iş birliği yapmak istediği bir ortamdayız. Bireysel itiraz bireysel hedef tutum geliştirmenin bu döneme çok büyük zarar vereceğini ve ihanet olacağını biliyorum. Doğru kararın günü geldiğinde verilmesinden yana bir tutum var.”