İmamoğlu’na hakaret eden İSPARK müdürünün çete lideriyle görüntüleri ortaya çıktı

Yayın tarihi: 21 Nisan 2019 Pazar 12:23 pm - Güncelleme: 21 Nisan 2019 Pazar 12:23 pm

AKP’li Metin Külünk’e ‘abi’ diyen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanı olduğunu söyleyen kişi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu başkan olarak tanımadığını söylemişti. Hüseyin Hacıoğlu’nun çete lideri Sedat Peker’le de fotoğrafları ortaya çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarıyla buluştu. Çalışanlara hitaben bir konuşma yapan İmamoğlu “Burada, yapının içerisinde maaşını alıp hizmet etmeyenler varsa ben söylemeden bıraksın gitsin. İstifasını versin gitsin” ifadelerini kullandı.

Ancak bugün sosyal medyaya düşen bir görüntü, halen belediye personeli olmasına rağmen AKP militanı gibi hareket eden personelin varlığını ortaya koydu.

Paylaşılan görüntüde AKP’li Metin Külünk’ten ‘abi’ diye bahseden ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanı olduğunu dile getiren kişi, 17 Nisan’da YSK’dan mazbatasını alan yeni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu başkan olarak tanımadığını söylüyor.

İSPARK MÜDÜRÜ

İmmaoğlu’nu başkan  olarak tanımadığını söyleyen kişinin İSPARK Müdürü Hüseyin Hacıoğlu olduğu belirtildi. Hacıoğlu’nun İSPARK tarafından işletilen helikopter pistleri ve marinalardan  sorumlu müdür olduğu öğrenildi. AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesini kaybetmesinin ardından belediyenin şirketi olarak faaliyet yürüten İSPARK’ın otoparklarda fiş kesmeden, beyana göre ücret almaya başladığı iddia edilmişti.

Hacıoğlu, İmamoğlu’na “FETÖ’nün enik hırsızı”, “Kommneos’un yiğit hırsızı Ekrem Hırsızyan” demiş.Hacıoğlu gün içerisinde Facebook’ta yaptığı paylaşımında yine İmamoğlu’nu hedef almış.

 

KILIÇDAROĞLU’NA DA HAKARET ETMİŞ

İSPARK Müdürü Hüseyin Hacıoğlu’nun Başkan Yardımcılığını yaptığı “Milli Beka Hareketi” adlı hareketin başkanı olan Murat Şahin ile bugün Ankara’dan İstanbul’a dönüşü sırasında çektiği bir video kayıtta da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret ettiği görülüyor. Bu kişilerin kullandığı lüks araç ve aracın ‘çakarlı’ olması, belediyeye ait bir araç olup olmadığı sorusunu da gündeme getirdi.

İmamoğlu “Kula kulluk etmenizin bir anlamı yok” demişti
Dünkü personel buluşmasında belediye başkanı olarak çalışma arkadaşlarında istediği bir kaç önemli hususun bulunduğunu anlatan İmamoğlu, şöyle konuşmuştu:

“Göreve geldim. Allah nasip eder, 5 yıl burada kalırız. Bu duygularımla, bu süreç içinde tek temennim, bana göre dünyanın ve İstanbul’un en başarılı belediye başkanı olmak. Bunun için çok çalışırım. Çalışmamın sınırı yoktur. Çok alın teri dökerim. Dolayısıyla bu sürece her arkadaşımın katkı sunmasını dilerim. Katı nedir? İnsan hangi makamda, hangi birimde çalışırsa çalışsın işini en iyi yapan olmasıdır. Her biriniz aynı titizlikle işinize sarılmalısınız. Burada ekmeğinizi sunan ben değilim. Size ekmeğinizi sunan bu şehrin 16 milyon insanın vergisidir. Ekmeğinizi ben size sunmadığım gibi bir başkası da sunmuyor. Dolayısıyla kula kulluk etmenizin bir anlamı yok. Halk beni seçti. Bu makamın emanet olduğunu biliyorum. Sizlerin de bu sürece en iyi şekilde, layık olacak şekilde hizmet etmenizi diliyorum. İşin özeti bu kadar.”