İmamoğlu’na ‘bas geri’ diyen MHP ilçe başkanı Erdoğan hakkındaki paylaşımlarını silmeyi unutmuş!

Yayın tarihi: 25 Şubat 2024 Pazar 11:18 am - Güncelleme: 25 Şubat 2024 Pazar 11:22 am

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki göstererek stanttan kovan MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, genel başkanının ‘muhalif’ olduğu dönemlerde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında yaptığı paylaşımları silmeyi unuttu. Paylaşımlardan birinde Erdoğan’ı ‘baştan ayağı yalan olmak’la suçlayan Karaalioğlu bir başka paylaşımında ise, “Türkiye Cumhuriyeti Recep Tayyip Erdoğan’dan kurtulduğu gün selamete varacaktır” diyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, önceki gün halk buluşması gerçekleştirdiği Sancaktepe’de MHP standını ziyaret etmek istedi. Bu sırada MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Ekrem İmamoğlu’na engel oldu. Ziyaret sırasında kayıt yapan kameramanlardan kaydı durdurmasını isteyen Arzu Karaalioğlu, Ekrem İmamoğlu’na “bas geri” ifadelerini kullandı.

YETMEDİ, BÖLÜCÜLÜKLE SUÇLADI

Karaalioğlu, yaşananların ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapıp İmamoğlu’nu bölücülükle suçladı. Karaalioğlu’nun paylaşımında, “Sn. İBB Başkanı; Sancaktepemiz’e gerçekleştirdiği ziyareti, terör örgütünün siyasi uzantısı, görünüşte meşru fakat faaliyetleri ve yapısı itibariyle gayrimeşru olan bir partinin bölücülükle dokulu paçavraları ve ikilik illiyetli propagandaları eşliğinde tamamlayacakken hangi maksatla olduğu bilinmeksizin partimizin seçim standını da ziyaret etmek arzusunda olduğunu öğrenir öğrenmez. Bu stant, ellerine şehit kanı sinenleri ve Türkiye düşmanlarına avuç açan gayr-i samimi tutumluları kaldırmaz, ziyaretimize lütfen gelmesin” diyerek lisan-i münasip ile hassasiyetimizi ve gelmemesi yönündeki samimi ihtarımızı taraflarına ısrarla belirtmemize rağmen Sn.İBB Başkanı seçim stantımıza gelip istediği kaos ortamını ve tahkir dolu tutumlarını icra ettiremeden salimen uğurlanmıştır. Sağduyu ve selamet içerisinde; milli iradeye hürmet düsturuyla ifa ettiğimiz seçim çalışmalarımıza, şahsi çıkmazların gölgesinde yeşeren nifak tohumlarının ilişmesine ve kaos ortamının tetiklenmesine müsaade etmeyeceğiz” ifadeleri yer aldı.

PAYLAŞIMLARINI UNUTMUŞ, BAKIN ERDOĞAN’A NELER DİYOR?

Aynı Arzu Karaalioğlu’nun 2013-2015 yılları arasında AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki görüşlerini yansıtan paylaşımları ortaya çıktı. Paylaşımlarında Erdoğan’ı yalancılıkla suçlayan, Türklüğü içine sindiremediğini ifade eden hatta Türkiye Cumhuriyeti’nin Erdoğan’dan kurtulduğu gün selamete varacağını söyleyen Karaalioğlu’nun paylaşımları dikkat çekti. İşte o paylaşımlardan bazıları:

 

Kaynak: TELE1