İmamoğlu yuhalatmadı! “Ağzınızı yormaya değmez”

Yayın tarihi: 26 Nisan 2023 Çarşamba 2:27 pm - Güncelleme: 26 Nisan 2023 Çarşamba 3:48 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Yatırımları Tanıtım Töreni’nde konuştu. İmamoğlu, “Biz verdiğimiz her vaadi 50 kez düşünüp, çalışıp ondan sonra söylüyoruz.” dedi.

Gaziantep mitingi öncesi Beşiktaş Yatırımları Tanıtım Töreni’nde İstanbullulara buluşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşa söz verdi. İmamoğlu, “Bu kadim kente hizmet etmek ibadet gibi. Her yönüyle size layık olacağız. Çok çalışacağız söz veriyorum hepinize.” ifadelerini kullandı.  İmamoğlu’nun konuşması sırasında iktidarın muhalefet belediyeleri ile hiç muhatap olmadığını anlatması üzerine vatandaştan yuhalama sesleri yükseldi. Yuhalamaya izin vermeyen İmamoğlu, “Ağzınızı yormaya değmez” dedi.

“EŞİT HİZMET GETİRMEK ADINA SÖZ VERİYORUM”

İmamoğlu, şunları söyledi:

Bu kadim kente hizmet etmek ibadet gibi. Her yönüyle size layık olacağız. Çok çalışacağız söz veriyorum hepinize. İstanbul’un her yerine eşit hizmeti önemsedik. Az önce aşağıda konuştuk geçmişte siyasette vaatleri verenler, eksik verenler oldu fazla verenler oldu. Biz verdiğimiz her vaadi 50 kez düşünüp, çalışıp ondan sonra söylüyoruz. Çünkü sorumluluğumuzun bilincinde şu var; verdiğimiz sözü mutlaka yerine getireceğiz. Hep bu ahlak ve anlayışla hareket edeceğiz. Çok güzel işler başarmışız. Ne mutlu bize. Gurur duyuyorum. Hem İBB’de hem Türkiye’nin her şehrinde, aynen bu şekilde çalışıp parti ayrımı yapmaksızın eşit hizmet getirmek adına söz veriyorum.

“İSTANBUL’DA YAPTIKLARIMIZI TÜRKİYE İÇİN DE YAPACAĞIZ”

Beşiktaş’tan Eyüpsultan’a, Çengelköy’den Kabataş’a her noktada çok kıymetli hizmetler sunduk. Az önce söylediğim semtleri vapurlarla birbirine bağladık. Deniz yolcukları oranını iki katına çıkardık. Çok şey yaptık ama yemez. Mahmutbey Mecidiyeköy meydanını açtık. Dün Pendik’te çiftçiler ile buluşurken bugün burada kentin 360 derece her noktasının hangi ihtiyacı varsa özenli davranmanın çok özel anlarını yaşıyorum. İstanbul için yaptıklarımızı Türkiye için de yapacağız. İstanbul’da başardıklarımızı Türkiye’de de başaracağız. Dört yıl önce oluşturduğumuz yönetim modelinde; vatandaşın ihtiyacını gör, hızla organize ol, vatandaşla konuş, iş bitiriciliğini ortaya koy. Vatandaşı bu şehirde huzurla mutlulukla yaşat. Böyle baktık işimize.

Kılıçdaroğlu’ndan İmamoğlu ve Yavaş ile yeni video! “Yiğitlerim”