İmamoğlu, Tevfik Göksu’ya gülerek yanıt verdi

Yayın tarihi: 3 Ağustos 2022 Çarşamba 3:31 pm - Güncelleme: 3 Ağustos 2022 Çarşamba 3:32 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  AKP’li Osman Nuri Kabaktepe ve AKP’li Mehmet Tevfik Göksu’nun düzenlendiği ‘İstanbul’un Kayıp 1000 günü’ toplantısına yanıt verdi. İmamoğlu, “1000 gün, o toplantıyı düzenleyenler ve onlara yakın bir avuç insan için büyük bir kayıp dönemdir” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece Cennet Meydanı, kapalı otopark ve Attila İlhan Kütüphanesi açılışında konuştu. Ekrem İmamoğlu, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve İBB AKP Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu’nun düzenlediği ‘İstanbul’un Kayıp 1000 Günü’ başlıklı toplantıya cevap verdi.

İmamoğlu, geçen İBB’de geçen üç yılın, toplantıyı düzenleyenler başta olmak üzere yandaşları için büyük bir kayıp dönemi olduğunu ifade etti. İmamoğlu, üç yılın 25 yıl ile karşılaştırıldığını belirterek yapılan işlerin değerine de dikkat çekti.  ‘Bir avuç insana’ değil vatandaşlara verilen hizmete bütçe aktarıldığını belirten İmamoğlu, “Bu belli kurumların ve kişilerin çıkar sağladıkları ortamlardan uzak durduğunuzda ne denli başarılı ve güçlü işler yapabileceğimizi de 3 yılda hem İstanbullumuza hem ülkemize kanıtlamış olduk” dedi. 

16 milyon İstanbullunun çıkarlarını hizmet etmeyi keyifle sürdüreceklerini belirten İmamoğlu, “İstanbul’u adil, yeşil, mutlu, yaratıcı, üretken bir şehir haline getirme konusunda büyük bir çalışma yürütüyoruz.” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu yapımı duran metro hatlarındaki gerçeği anlattı