İmamoğlu, Karsu ile yemek yaptı: Tepki gösteren Jahrein’e CHP’den yanıt geldi

Yayın tarihi: 14 Kasım 2021 Pazar 2:13 pm - Güncelleme: 7 Şubat 2022 Pazartesi 4:04 pm

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şarkıcı Karsu ile birlikte yayın yaptı. İmamoğlu videoyu kendi YouTube hesabından paylaştı.

Ekrem İmamoğlu, kendi YouTube kanalından Karsu ile yemek yaptığı videoyu yayınladı. İmamoğlu videoyu “Karsu ile yemek yaptık” notuyla paylaştı.

İmamoğlu’nun YouTube hesabında yayımlanan videoda ünlü şarkıcı ile İBB Başkanı sigara böreği, humus ve salata yaptı.

İmamoğlu videoda öğrencilik zamanlarında pilav, makarna ve salata yaptığını anlattı. 1992’de üniversite öğrencisiyken bir lokanta açtığını ve İstanbul’un ilk Akçaabat köftecisinin kendisine ait olduğunu belirtti.

JAHREİN’DEN TEPKİ

Online yayın platformu Twitch‘in en çok bilinen isimleri arasında yer alan ‘Jahrein’ lakaplı Ahmet Sonuç, İmamoğlu’nun yemek formatlı yayınını eleştirerek ‘Niye?‘ diye sordu. Jahrein bu paylaşımı sebebiyle tepki topladı. Kendisine gelen tepkilere “Bu videonun prodüksiyonunun İBB bütçesinden ödendiğini ve bu bütçenin İstanbul gibi bir şehirde illa ki daha faydalı bir yerde harcanabileceğini düşünemeyen fanboyların elinden oy alma hakkının alınması lazım gerçekten. Az fanboyluk, daha fazla vatandaşlık bilinci pls. Tşk” ifadeleriyle yanıt verdi.

CHP’DEN YANIT

Attığı tweetin ardından CHP’nin kendisine ulaştığını ve konuya ilişkin açıklama yaptığını belirten ‘Jahrein’ “CHP’den ulaştılar. Karsu bu videoda para almadan bulunmuş. Ekip İmamoğlu’nun kendi PR ekibiymiş. Sadece nohutu İBB’den almışlar. (mutfaktan) Halkın parasıyla 1 kase humus yenmiş. Afiyet olsun. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. İçim rahatladı. Gerisi önemli değil” dedi.

İmamoğlu’nun çağrısı sonrasında çile bitiyor! Yeni metrobüsler yolda