İmamoğlu iktidara meydan okudu! “Ne olacağını biliyorum, size de göstermekten zevk duyarım”

Yayın tarihi: 31 Ekim 2023 Salı 3:01 pm - Güncelleme: 31 Ekim 2023 Salı 3:51 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yerel seçimler üzerinden iktidara meydan okudu, “Mertçe yarışımızı yapalım. Ben ne olacağını biliyorum size de göstermekten zevk duyarım” ifadesini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece’de düzenlenen Çevre Tanıtım Projesi Tanıtım Töreni’nde yerel seçimler ve İstanbul’a dair açıklamalar yaptı.

‘HADİ YAPIN BAKALIM…’

İstanbul’un su baskını sorunu gündemden kaldırdıklarını belirterek, yerel seçimlere atıfta bulundu:

“Hakkımız olan seçimi elimizden aldılar sanırım bu demokrasi tokadını yedikten sonra hukuka müdahale edip öyle saçma sapan davalarla ‘Ekrem’in önüne nasıl set koyarız, taş koyarız’ akıl tutulmalarını yaşamazlar. Nasıl yaşattıklarında fark yediklerini bir kez gördüler. Eğer bir kez daha görmek istiyorlarsa hadi yapın bakalım. Bakın ne oluyor. Tavsiyem şu biz milletin bileğiyiz bilek güreşine hazırız mertçe güreşimizi yapalım. Mertçe yarışımızı yapalım. Kazanın kaybedin fark etmez bu sahayı sağlayın bakalım ne olacak. Ben ne olacağını biliyorum size de göstermekten zevk duyarım. Ben bu arada rakibimi de biliyorum tekrar altını çizeyim siz de anlamışsınızdır.”

İmamoğlu: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmam Cumhuriyet’in mucizesi!

İSKİ GENEL MÜDÜRÜ’NDEN TASARRUF UYARISI

Programda konuşan İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa son dönemlerde yaşanan kuraklıkla ilgili “Bugüne kadar İstanbul halkını susuz bırakmadık. İnşallah susuz bırakmayacağız. Şu anda Büyükçekmece Gölü’nde su almasak bile Melen Çayı’ndan su alarak buralara ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımıza bu suyu kesintisiz olarak ulaştırıyoruz. Ama bu noktada tasarrufa ihtiyacımız var. Ben bütün hemşerilerimize İSKİ’ye destek olmaya dolayısı ile yağmurlu sezona kadar suyumuzu tasarruflu kullanmaya davet ediyorum” dedi.

Ekrem İmamoğlu: Bence bir milletin başına gelebilecek en güzel şey Atatürk!

Can Atalay HSK ve TBMM’yi toplantıya çağırdı