İmamoğlu Erdoğan’ın montaj itirafını hatırlattı! “Çık bir özür dile”

Yayın tarihi: 24 Mayıs 2023 Çarşamba 5:42 pm - Güncelleme: 24 Mayıs 2023 Çarşamba 6:42 pm

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece’de halk buluşması gerçekleştirdi. İmamoğlu, Erdoğan’ın ‘Ama montaj, ama şu, ama bu’ sözlerini hatırlatarak, “Mitinglerde gösterdiğin filmin montaj olduğunu söyledin. Çık bir özür dile” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Küçükçekmece’de halk buluşması gerçekleştirdi. Küçükçekmece’de kalabalık Ekrem İmamoğlu’nu coşkuyla karşıladı.

İmamoğlu halka hitap ederken şunları söyledi:

“Çocuklarımız muhteşem. Hanımefendiler beyefendiler bu manzaranın en güzel yanı da bu, herkes burada. Her yaşam biçimi, her siyasi görüş var. Bu biziz. Bu Anadolu, bu İstanbul. Bu Atatürk’ün Cumhuriyeti. Bizi ayırmak isteyen, bölmek isteyen, kötü davranan iftirada bulunanların eve gitme vakti geldi. Yollayacağız onları, kararlı olacağız. 4 gün sonra sandık başındayız. 28 Mayıs’ı ve oylarımızı neden Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğimizi konuşacağız.

“2 YILDIR İMZA ESİRGEYEN CUMHURBAŞKANI VAR”

Bakın metro işi önemli burayı Sefaköy’den itibaren Beylikdüzü’ne bağlayacak hattı yapmak istiyoruz. Bakın 2 yıldır bizden bir imzayı esirgeyen cumhurbaşkanı var. İstanbul’a çağ atlatacağız.

İstanbul’a hizmet edelim diye oy verdiniz, ona ihanet etmek vatandaşa ihanet etmek anlamına gelir. Ne yazık ki onların derdi başka. Onların derdi oylarınızla 20 yıldır bu milletin kaynaklarını kullanmak üzere bir zaman geçirdiler ama diyor ki ‘Bana yetmedi’ diyor. Koltuğu terk etmeme için her yol mubahtır diyor. Ama az kaldı. Kurtulacağız. 28 Mayıs’ta sandığa gideceğiz ve güle güle diyeceğiz, hep birlikte

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN ORTAKLARIYLA NASIL ANLAŞTIĞINI BİLMİYORUZ”

14 Mayıs’ta ilk mesajı verdiniz. Artık daha fazla dayanamıyoruz dediniz. Başladığınız işi bitireceğiz. 14 Mayıs’ta vatandaşımız ‘Seni istemiyoruz’ dedi. O zaman birleşe birleşe kazanacağız. Ve yönetime geldiğimizde o ‘Birleşe Birleşe Kazanacağız’ kimliğine devam edeceğiz.

Bu güzel vatanın geleceğine en geniş mutabakatla hep birlikte yön vereceğiz. Gizlimiz saklımız olmadan yapacağız. Miilet İttifakı her konuştuğunu metne dönüştürdü. Vatandaşına açıkladı. Bu Cumhur İttifakı’nın ortaklarıyla nasıl anlaştığını bilmiyoruz. Dolayısıyla bu iktidar dönemi bize yaşattığı sürprizlerle dolu. Ekonomiyi bitirdiler, işsizliği, yoksulluğu dayanılmaz hale getirdiler.

Avcılar’da İmamoğlu coşkusu! “Camide siyaset yapanları kınıyorum, Allah onları ıslah etsin”

“İŞ DÜNYASINA SESLENİYORUM, İKTİDAR DEĞİŞMEZSE ÇÖKÜŞ OLUR”

İş dünyasına seslenmek istiyorum. Pazartesi itibariyle bu iktidar değişmezse çöküş olur. Bu çöküşün bedelleri ağır olur. Ekonomiyi çöküşe götüren yokuşa süren, kötü yöneten bunlar bir an önce gitmeli. Liyakatli, ahlaklı, iyi yetişmiş insanlar Türkiye’yi yönetmeli, ekonomiyi düze çıkarmalı. Ekonomisini batıran ülke dışarı bağlı, yabancıya mahkum ülke demektir. Onun için yetki istiyoruz.

“MİTİNGLERDE GÖSTERDİĞİN FİLMLERİN MONTAJ OLDUĞUNU SÖYLEDİN, ÖZÜR DİLE”

Bu toprakların ahlakına, davranış biçimine uymayan, bu cennet vatanın güzel insanlarının yaşam biçimlerine aykırı olan hiçbir anlayış TBMM’de barınamaz, emin olun.

Ne dedi? ‘Ama montaj, ama şu, ama bu’ dedi. Bu Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en acı itirafı. Bu iftirayı yapmanın tek anlamı var, ‘Seçimi kazanmak için her şeyi yaparım’ anlamı var bunda, her şeyi yaparlar. Biz Allah’a sığınıyoruz. Allah konuşturur seni, işte yalanın ortaya çıkar. Mitinglerde gösterdiğin filmin montaj olduğunu söyledin. Ne bekleriz? Çık bir özür dile. Çık de ki, ‘Kardeşim yanlış yaptık’ öyle bir şey de, yok. Çünkü her yol mubah bunlarda. Ama biz bu işi ve bu tür davranışları sona erdireceğiz.

Bakın bir danışmanı tweet atıyor neymiş efendim Mardin’de Van’da azmış niye oradan yüzde 60-65 oy alıyor diyerek PKK’lı göndermesi yapıyor. Bu ayıbın, terbiyesizliğin daniskası. Ama en baştaki montajı iftirayı normal bulursa aşağıdakiler de ona uyar. Pazar günü bütün bu davranışları çöpe atalım.

“EKO BAŞKANIN SELAMI VAR DEYİN”

28 Mayıs’ta kim kazanacak? Millet kazanacak. Kim kazanacak? Türkiye kazanacak.

Sadece 3 gün kaldı. Her biriniz isterseniz bir komşunuzu bir arkadaşınızı ikna edebilirsiniz. Biz iyiliğin kazanmasına talibiz, kötülüğün gitmesine de hep birlikte talibiz. Bunu anlatın. Kalan 3 gün boyunca her saatini bu sürece ayırıp deyin ki, ‘Eko Başkan’ın selamı var’ deyin.

“OY KAYBETTİRİR DİYE ‘KANAL İSTANBUL’ DİYEMEDİLER, SİZDEN KORKUYORLAR”

Bunlar İstanbul’u talan etmeye niyetleri var. Bakın bu dönemde bir kelime bile Kanal İstanbul diyemediler Oy kaybettirir diye. Millet istemiyor. Sizden korkuyorlar. Sizi aldatmak istiyorlar. İstanbul’u korumak için arkadaşlarınızı ikna edin. Ne diyorlar? Diyorlar ki, ‘ Ekrem İmamoğlu’nun dosyası büyüdü. 28 Mayıs’tan sonra ilgileneceğiz’ diyorlar. Ben de diyorum ki, ‘Halen akıllanamdınız. İmamoğlu milletin evladı. Millet size Ekrem İmamoğlu’nu yedirmez’.

“OYLAR MİLLETİN NAMUSU, SAHİP ÇIKIN”

Seçim günü hep birlikte oy kullanacağız. Vakti, sıhhati yerinde olanlar sandık güvenliği için görev alsınlar. Bu oylar milletimizin namusu. Her bir oya sahip çıkacağız. Ellerimizde o canım Türk Bayraklarıyla okulların önünden ayrılmıyoruz ve 28 Mayıs’ı demokrasi bayramına dönüştürüyoruz.

Her halde Sinan Ateş’in hesabını soracağız, sormaz olur muyuz! Memlekete adalet gelecek, adalet!

Allah hepinizi korusun, herkesin geleceği çok güzel olsun!

Her şey çok güzel olacak!”