‘İmamoğlu AFAD’a gitseydi kırık koltuğa oturtacaklardı!’

Yayın tarihi: 30 Eylül 2019 Pazartesi 12:15 pm - Güncelleme: 30 Eylül 2019 Pazartesi 12:17 pm

Sözcü yazarı Necati Doğru, Ekrem İmamoğlu’nun depremle ilgili toplantıya davet edilmemesini değerlendirdi.

Necati Doğru bugünkü yazısının ilgili bölümünde “Son İstanbul depremi ile ilgili en samimi ve ciddi davranışı Ekrem İmamoğlu gösterdi. ” dedi.

İşte Doğru’nun yazısından o bölüm:

Bir haftadır Ekrem İmamoğlu’nu “AFAD’ın davetine katılmadı” diye kızgın kazana koydular, kaynatıyorlar. Davet edilmediği toplantıya neden gitsin? Davetsiz gitseydi bile kırık koltuğa oturtacaklar, düşerken videoya çekip 300 gün TV’lerde döndürüp yayınlayacaklardı. Nerenden mi biliyor da bunu buraya yazıyorum?

İmamoğlu işin aslını anlattı: ‘Ortada bir yok sayma var’

Cumhurbaşkanı’nın davetine koşa koşa gitti, kırık koltuğa oturttular ya oradan biliyorum. Saray’daki o kırık koltuğun sorumlusu araştırılmadı, bulanmadı, cezalandırılmadı oradan biliyorum. Son İstanbul depremi ile ilgili en samimi ve ciddi davranışı Ekrem İmamoğlu gösterdi. Beklenen yüzde 6.4 ve üstü “ana deprem” geldiğinde ona hazırlık için en somut adımı Ekrem İmamoğlu attı.

Fatih Topkapı’daki 17 bin 567 metrekarelik İETT Garajını “afet toplanma alanı” yapma kararı aldı. Bravo İmamoğlu! Somut adımları hep görmek istiyoruz. İstanbul halkı arkanda.