İmamın duası Acun’u güldürdü: Ahiretten de haberler vermesini nasip eyle

Yayın tarihi: 25 Ekim 2023 Çarşamba 10:30 am - Güncelleme: 25 Ekim 2023 Çarşamba 11:34 am

Erzurum‘da medya kompleksi açılışında dua eden hocanın “Allah’ım sen Fuat kardeşimizin dünyadan haberler verdiği gibi, ahiretten de haberler vermesini nasip eyle” sözleri  güldürdü. Açılışa Acun Ilıcalı da katıldı.

Erzurum’da bünyesinde radyo, televizyon, internet gazeteciliğini de barındıran medya kompleksi açılışında imam Hasan Tiryaki’nin “Allah’ım sen Fuat kardeşimizin dünyadan haberler verdiği gibi, ahiretten de haberler vermesini nasip eyle” dediği duası davetlileri güldürdü.

Fatih Erbakan’dan “Ahiret öncelikli eğitim” vaadi!

DHA’da yer alan habere göre, Erzurum Palandöken’de kurulum çalışmaları tamamlanan medya kompleksi, törenle hizmete girdi. Radyo, televizyon ve internet gazeteciliği yapılacak kompleksin açılışına AK Parti milletvekilleri Selami Altınok, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe belediye başkanları, televizyoncu Acun Ilıcalı ve çok sayıda davetli katıldı.

Protokol konuşmalarından sonra açılış duasını yapan Erzurum Millet Camii İmam Hatibi Hasan Tiryaki’nin, “Allah’ım sen Fuat kardeşimizin dünyadan haberler verdiği gibi, ahiretten de haberler vermesini nasip eyle” demesi davetlileri güldürdü. İmamın dilinin sürçtüğünü söyleyen iş yeri sahibi Fuat Yılmaz, “Günün belki de en önemli ambiyansı, en unutulmaz anı oldu. Güne damgasını vurdu bu vesileyle açılış sanki o esprinin gerisinde kaldı” diye konuştu.

1.Lig de ‘Süper’ gibi! 6 haftada 5 hoca gitti

Acun Ilıcalı memleketi Erzurum’da fabrika açtı! Çalışanların yüzde 80’i kadın olacak