Bir savcı aranıyor! İmamın ‘muhalefet’ duası: Bu kafir güruha fırsat verme…

Yayın tarihi: 25 Şubat 2019 Pazartesi 9:14 am - Güncelleme: 25 Şubat 2019 Pazartesi 10:18 am

Sosyal medyada yayılan görüntülerde bir cami imamının AKP hükumetine dua edip oy istemesi büyük tepkiye neden oldu.

Cami imamı Yerel Seçimleri bir savaşa benzeterek AKP’ye oy vermeyenleri ‘Kafirler ve yoldan çıkmışlar’ olarak nitelendirildi. Öte yandan cami imamı AKP’ye oy vermeyen seçmenin AKP’ye oy vermesi içinde dua ederken hiç bir şekilde oy vermeyecek olanları da ‘Şer’olarak nitelendirdi ve o kişilerde korunma istediği de görüntülere yansıdı.

Cami imamı diğer parti ve parti liderli için ‘ Başkanlık hatta muhtarlık bile nasip eyleme’ diye duasını bitirdiği görüldü.

İmam şu sözleri söyledi: ‘Bu şeçimden zaferle çıkmamızı nasip eyle, her türlü şerden kendisini muhafaza eyle, Ümmeti Muhammed’e birlik beraberlik eyle, yanlış yola sapmak isteyenlere fırsat verme, onlara hidayet nasip eyle, Bu İslamla küfürün savaşıdır, bu savaştan İslam’ın galip çıkmasını nasip eyle, Bu kafir Güruha fırsat verme, Onlara Başkanlık hatta Muhtarlık bile nasip eyleme, geçmişte ne yaptıklarını biliyoruz gelecekte de ne yapacaklarını biliyoruz, bunlara oy verenlere de hidayet eyle, hidayete nasip olmayanların şerrinden bizleri koru’