İmam ve müezzinden camide türkü eşliğinde çiğköfte partisi

Yayın tarihi: 1 Şubat 2022 Salı 3:30 pm - Güncelleme: 1 Şubat 2022 Salı 3:38 pm

Tekirdağ’da din görevlilerinin camide ‘çiğ köfte partisi’ düzenlediği iddia edildi. Yerel bir haber sitesinin servis ettiği görüntülerle ilgili CHP ‘acil araştırma’ istedi.

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde görev yapan bir grup din görevlisinin ilçedeki bir camide ‘çiğ köfte partisi’ düzenledikleri iddia edildi.

Trakya Politik gazetesinin servis ettiği görüntülerde M.A. ismindeki imamın “Urfalıyım Ezelden” türküsü eşliğinde çiğ köfte yoğurduğu, bu esnada canlı yayın yapan Y.S.Ç.’ye ikram ettiği, “parti”nin yapıldığı iddia edilen caminin müezzini H.K.’nin de bu esnada yeşillik doğradığı görülüyor.

İddiaya göre İlçe Müftülüğü tarafından yayından kaldırılan video, sosyal medya kullanıcıları tarafından kayıt altına alındı.

Camide “Açız” diye bağırdı!

CHP ‘ACİL ARAŞTIRILSIN’ DEDİ

Olay üzerine açıklama yapan CHP Saray İlçe Sekreteri Hakkı Canoğlu, görüntülerin derhal araştırılması gerektiğini ifade etti. Canoğlu, olayın takipçisi olacaklarını ve herkese ait olan ibadethanelerin görevlilerin özel mülkleri gibi kullanılamayacağını belirtti.

Erdoğan Sezen Aksu’yu hedef aldı: Uzanan dilleri koparmak görevimizdir

KILIÇDAROĞLU’NA HAKARETLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Aynı zamanda Diyanet-Sen Saray İlçe Başkanı olan Y.S.Ç., aralık ayında sosyal medyadan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret dolu bir paylaşım yapmıştı.

Kılıçdaroğlu’na “bela” okuyan Y.S.Ç, “Haysiyetsiz adam! 73 yaşında. Bir şey satacak olsa noter akıl sağlığı yerinde raporu ister! Ama ülke yönetecekmiş! Edebi ve Ahlakı kalmamış Ama dinleyen ve inanan çok! Heyhat!” ifadelerini kullanmıştı.

Paylaşım üzerine CHP ilçe yönetimi suç duyurusunda bulunmuştu.

Yargıtay ‘dilini keserim’ sözünü suç olarak gördü, beraat kararını bozdu!